„Čia susirinko tikri eksponatai. Tik žinok, ko nori, ir tikrai atrasi: ilgaplaukės, trumpaplaukės, žemos, aukštos, garbanotos, rusės, lietuvės, lenkės, santūrios ir komunikabilios“, – projekto dalyves liaupsina M. Stasiulis.

Nelengva užduotis – sužavėti tris dešimtis moterų, laukiančių savo svajonių princo, – studijiniame pasimatymų žaidime teks ir gerai pažįstamiems televizijos vyrukams. Reklamų veidas Danielius Polskis-Gabbana, šių metų „Tu gali šokti“ dalyviai Justas Andriejauskas, Edvardas Ščeniovas ir kiti charizmatiški herojai patirs ne tik vyriškumą šlovinančių akimirkų.

Žinomiems vaikinams teks malonumas rinktis iš 30 merginų. Ne visos jos bus gailestingos – laidos siužetuose atskleidžiamos pikantiškos vaikinų gyvenimo detalės privers suraukti nosį ne vieną dalyvę.

D. Polskio-Gabbanos šukuosena neįtiks dalyvei Ilonai, o jos kolegė Aušra liks nepatenkinta vaikino gyvenimo būdu. „Noriu naktį miegoti, o ne puotauti“, – atvirai rėš mergina. Smūgiu žemiau juostos Danieliui taps filmuotas jo draugo dainininko Vaido Baumilos komentaras: „Jis savo išvaizda rūpinasi skrupulingai kaip tikrų tikriausia „fyfa“ – labiau nei pridera vyrui“!

Tiesa, aukštai šviesiaplaukei Evelinai tokie pasisakymai bus nė motais – Veronos miestu besižavinti, vėdarus ir ananasų sultis mėgstanti mergina taps Danieliaus išrinktąja.

Ne mažiau išbandymų lauks ir kitų „Pasirink mane“ vaikinų. Ką verslininkas Ugnius Kiguolis atskleis apie šokėją Paulių Norbutą ir kokias snieglentininko Karolio Mažulio paslaptis išduos „Tu gali šokti 2010“ finalininkė ir „Šok su manimi 2010“ dalyvė Gaudrė Kazlauskaitė, pamatysite „Pasirink mane“ laidose!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją