Su konkurso finalininkėmis žiūrovus pažindins mylimiausi „Lietuvos ryto” televizijos laidų vedėjai Livija Gradauskienė ir Vytenis Sinkevičius. Livija gražuolių pasirodymams diriguoja jau kelintus metus, tačiau televizijos ir radijo laidų vedėjui Vyteniui tokia patirtis – pirma.

„Tokiame grožio parade anksčiau jau yra tekę būti. Buvau žiūrovas ir stebėjau Jogailą Morkūną. Jis vedė renginį, o aš mokiausi. Sulaukęs pasiūlymo net nedvejojau. Palanga, saulė, jūra, 14 gražiausių iš gintaro bangų plaukusių jaunų lietuvaičių, tarp jų dar ir Zvonkė 2, o mano kompanionė - moteris su patirtimi. Kas nenorėtų būti mano vietoje?“ – šypsosi Sinkevičius, liepos 6 d. diriguosiantis grožio šventei.

Dėl prestižinio titulo didžiajame finale susirungs 14 žaviausių ir drąsiausių merginų. Tarp jų – visiems gerai žinoma grupės „Yva“ narė Kristina Ivanova, niekuo nenusileidžianti savo seseriai Natalijai Zvonkei. Dėl karūnos taip pat varžysis savo miestuose jau pripažintos gražuolės: „Vicemis laikinoji sostinė“ ir birželio pabaigoje paaiškėsianti „Mis Šiaulių kraštas“. Merginos specialiai renginiui ruošia įspūdingą teatrališką pasirodymą, rungsis maudymosi kostiumėlių ir elegancijos konkursuose.

Kam turi atitekti „Mis Lietuva“ titulas iki šiol spręsdavo tik komisija, tačiau šį kartą svarbiausią sprendimą įtakos ir renginio žiūrovai. Vadovaujama nuolatinio konkursų organizatoriaus Beno Gudelio, komisija taip pat nuspręs, kas taps „Mis Elegancija“, „Mis Foto“, „Mis Gracija“, „Antroji Vicemis“ ir „Pirmoji Vicemis“. Tradiciškai renginio žiūrovai išrinks savo favoritę - „Mis Publiką“.

Palangos vasaros estradoje vyksiančioje grožio šventėje koncertuos populiariausi Lietuvos atlikėjai: Rytis Cicinas, Deivis su Renata, Andrius Rimiškis, Stano trio kartu su Ramūnu Rudoku ir Mariumi Jampolskiu (grupė „Chilli Man“), grupės „Amberlife“, „Pikaso“, „Junior“ ir „Lemon Joy“.

Didįjį finalą nuo 19 val. tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją