„Nugalėti padės charizma, nes sugebėjimus mes jau matėme viso projekto metu. Šiandien stebiu dalyvių nuotaikas, jos pasikeitusios, natūralu, nuovargis daro savo”, - portalui DELFI pasakojo komisijos narys, choreografas Dainius Žebrauskas – Skruzdėliukas.

Prieš prasidedant paskutinei šio sezono „Tu gali šokti” laidai, vyras patarė šokėjams atsipalaiduoti. To paties linkėjo ir kiti komisijos nariai: baleto meistras Jurijus Smoriginas, choreografė Jūratė Sodytė.
Devynios savaitės – tiek laiko projekto dalyviai nėrėsi iš kailio norėdami parodyti tai, ką moka geriausiai. Jie dovanojo originaliausius šokius, tiesa, ne mažiau stebino televizijos žiūrovus savo reakcijomis. Buvo visko: ašarų, replikų ir pykčio.

D. Žebrauskas-Skruzdėliukas minėjo, kad skirtingos šokėjų reakcijos dažnai būdavo dėl jaunatviško maksimalizmo ir naivumo.

„Kritikos nereikia priimti jautriai, nes tai yra mūsų patarimai, kad kitą kartą dalyviai padarytų viską geriau”, - aiškino komisijos narys.

Tiesa, jautrumas nesvetimas visiems: stebėdamas Sandros šokį, Skruzdėliukas susigraudino. Tokią savo reakciją vyras paaiško paprastai: jį sužavėjo dalyvės talentas. Komisijos nario nuomone, Sandra gali šokti viską. Išgirdusi tokį choreografo įvertinimą, ašarų nesulaikė ir dalyvė.

„Pergalės nori visi, tačiau jei žiūrovai nuspręs kitaip, širdyje aš jau laimėjau, mane įvertino profesionalai”, - gerų emocijų neslėpė Sandra.

Tokia nuotaika finalo metu negalėjo pasigirti kita dalyvė – Airida. Ji tą vakarą sulaukė negailestingos Jurijaus Smorigino kritikos: komisijos narys ją pavadino akla katyte. Tokį savo pasisakymą vyras argumentavo, kad merginai trūksta profesionalų pagalbos. Tiesa, pagerinti Airidos nuotaiką bandė laidos vedėjas Marijus Mikutavičius. Jis ragino žiūrovus perdaug nekreipti dėmėsio į komisijos narių nuomones, o dalyvę tikino, kad ne visada reikia paisyti kitų patarimų.

Buvo akivaizdu, kad J.Smoriginas simpatiją jautė dalyvei Sandrai. Tiesioginio eterio metu jis ne kartą pareiškė: laimėtoja privalo tapti būtent ji. Tą vakarą mažiau komisijos narių dėmesio sulaukė vaikinai. Akimirkomis atrodė, kad jie yra Airidos ir Sandros šešėlyje.

„Jau nuo pat projekto pradžios buvo matyti, kas bus lyderiai. Du žmonės dabar yra projekte, jų atskleisti nenoriu, tačiau tai buvo akivaizdu”, - paslaptingai kalbėjo Skruzdėliukas. Tačiau laidos metu buvo galima suprasti, kam simpatijų daugiausiai teikė komisijos narys.

Televizijos žiūrovai nusprendė: pagrindinio prizo vertas - Tomas. Finalo metu jis sulaukė mažiausiai komisijos narių komplimentų, tačiau tai nesutrukdė laimėti projekto finalą.

Tikros aistros virte virė „Forum palace” salėje: svečiai skandavo Sandros vardą.

Projekto „Tu gali šokti” rezultatai:

1. Tomas
2. Sandra
3. Airida
4. Airidas

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją