2012 metais pasirodysianti nepriklausomo kino juosta pasakoja apie nužudyto Niujorko policininko sūnų, kuris sekdamas tėvo pėdomis įsijungia į nesąžiningų „farų“ gretas. Už jų nugarų – senasis tėvo partneris, kurį įkūnija Robertas De Niro. Šiemet į žurnalo „People“ gražiausių žmonių sąrašą įtraukta D. Delany filme vaidina moterį iš policininkų praeities, žinančią ne vieną paslaptį.

Du kartus nominuota „Auksinių gaublių“ apdovanojimuose, du kartus laimėjusi „Emi“ statulėles D. Delany nebijo iššūkių. Naujausiame televizijos seriale „Pagrindinis įkaltis“, kurį TV3 pradės rodyti birželio 30 dieną, aktorei „talkina“ ne vienas lavonas, tampantis jos darbo įrankiu ir vieninteliu detektyvinės mįslės raktažodžiu.

„Pagrindiniame įkaltyje“ D. Delany vaidina pagrindinę heroję – stiprią, stoišką detektyvę. Kaip sako pati aktorė: „Detektyvė Megan Hant labai karinga, tačiau nelabai suvokia, kaip elgtis su žmonėmis. Visą savo gyvenimą ji tik mokėsi ir džiaugėsi sėkme. Dabar jai teks perprasti žmonių pasaulį, kai aplink – tiek negyvėlių. Kaip tik jie taps įrodymu, jog reikia gerbti ir vertinti gyvenimą. Manau, tai gera proga susimąstyti kiekvienam iš mūsų.“

Serialas „Pagrindinis įkaltis“ – pirmadieniais 22.00 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją