TV laidos pavadintos "Myliu krepšinį" vedėjas - komentatorius ir žurnalistas Saulius Nalivaika.

Radijo laidą apie šį sportą ves žurnalistai ir komentatoriai Tautvydas Meškonis ir Saulius Nalivaika.

Prasidėjus Europos krepšinio čempionatui, LTV rengs karštus reportažus tiesiai iš rungtynių vietų. Prieš kiekvienas rungtynes ir po jų numatomi tiesioginiai pasijungimai prie „žaliojo kambario“ - improvizuotos studijos šalia varžybų salės. TV žiūrovai galės pirmieji išgirsti kaip jaučiasi laimėjusieji ar pralaimėjusieji, ką sako treneriai.

Tai, kad LTV rimtai nusiteikusi įsijausti į krepšinio ritmą, iliustravo ir ketvirtadienį vakare surengtas tradicinis televizijos ir jos draugų krepšinio 3x3 turnyras. Jame dalyvavo 16 komandų. tarp žaidėjo buvo nemažai iš ekrano pažįstamų veidų.

Krepšinio ritmu alsuojanti televizija nuo kitų vasaros realijų atitrūkti neketina. Tiesioginė laida „Vasaros spalvos“, kuri startuos birželio 16 d. ir bus rodoma kiekvieną ketvirtadienį pateiks karščiausias naujienas iš kurortinių zonų. Laidą ves Juras Jankevičius, Zita Kelmickaitė, Živilė Vaškytė, Žygis Stakėnas ir kt.

Laidoje bus tiesiogiai jungiamasi su pajūrio miestais. Vietos bus parenkamos derinantis prie aktualiausių, didžiausių konkrečios savaitės įvykių ir renginių. Skirtinguose miestuose esantys pašnekovai galės bendrauti, diskutuoti tiesioginiame eteryje.

Transliuoti „Vasaros spalvas“ planuojama ir iš neįprastų vietų – Palangos tilto, Nidos saulės laikrodžio ir kitų įdomių vietų.

Į vasaros žygį rengiasi ir radijo laida „Ryto garsai“ jau šeštą kartą planuoja savo vasaros žygį po Lietuvos miestus ir miestelius. Šiemet planuojama aplankyti 5 Lietuvos pajūrio miestelius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją