„Žvaigždžių duetų“ finale susikaus keturios poros, pirmojo ir antrojo pusfinalio nugalėtojai. Iš pirmojo pusfinalio į „Žvaigždžių duetų“ finalą pateko Suomijos režisierius Jarmo Skonas ir Ruslanas Kirilkinas bei muzikos mokytoja Vita Pimpienė ir Ilja Aksionovas. Iš antrojo - šokėjas Andrius Butkus ir Ona Kolobovaitė bei teisininkė Rūta Pentiokinaitė ir Merūnas.

Keturios finalistų poros susikaus dėl smaragdais inkrustuotų auksinių, sidabrinių su safyrais ir bronzinių su rubinais mikrofonų, sukurtų menininko Sauliaus Griniaus.

Finale laimėtojus kartu su žiūrovais išrinks ir komisija. Joje paskutinį penktojo sezono vakarą dirbs Vytautas Juozapaitis, Arūnas Valinskas, Kristina Kazlauskaitė ir Vytenis Pauliukaitis. Komisijos ir žiūrovų vertinimai bus sumuojami, tačiau lemiamą balsą finale turės žiūrovai.
Tradiciškai projekto finalui komisija rengia specialią dainą.

„Žvaigždžių duetų“ finalą sveikins Inga Valinskienė ir Edmundas Štengeris, Mariaus Jampolskio, Ramūno Rudoko ir Stano trio, o eurovizinę dainą „Žvaigždžių duetų“ dalyviams ir žiūrovams dovanos iš projekto dėl pasirengimo „Eurovizijos“ konkursui pasitraukusi Evelina Sašenko.

„Žvaigždžių duetų“ finalas bus transliuojamas tiesiogiai šeštadienį 19 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją