„Tai mūsų padėka kaimynams už palaikymą TV projekto finale. Žemaičiai buvo tvirta atrama mūsų kelyje į triumfą”,- neabejoja “Lietuvos supermiesto” Klaipėdos komandos prodiuseris Gintaras Bendžius.

Dar 14 naujų „Samsung“ televizorių netrukus praturtins ir supermiesto socialinių įstaigų buitį, na, o didžiąją dalį televizorių – net 30 – planuojama parduoti birželio 6-ąją 18.30 val. Klaipėdos valstybiniame muzikiniame teatre rengiamame labdaros koncerte-aukcione.

Uostamiesčio komandos štabas apsisprendė, jog laimėjimo atveju pergalės vaisiais turi džiaugtis visi prie jos prisidėję miesto gyventojai. Nuspręsta televizorius „konvertuoti“ į litus, o už juos įrengti šiuolaikišką, gražią, saugią, visus supermiesto vaikus džiuginsiančią žaidimų aikštelę. Kartu su miesto meru Vytautu Grubliausku jai parinkta vieta – parke Danės skverelyje.

Minimali aikštelės vertė – 30 tūkst.Lt, tačiau kuo klaipėdiečiai bus dosnesni, tuo įdomesnė ir turtingesnė erdvė bus sukurta jų atžaloms. Supermiesto projektą vainikuosiančiame koncerte-aukcione pasirodys visas „Lietuvos supermiesto“ projekte dalyvavęs žvaigždynas – dainininkai Simonas Donskovas, Steponas Januška, Violeta ir Vilius Tarasovai, grupė „Pikaso“, tituluotasis sporto šokių ansamblis „Žuvėdra“, kolektyvai „Saltanda“, „Coda“, „Hatora“, „Tamesa“, choras „Cantare“, kapela „Mingė“, muzikinio teatro solistai Mindaugas Rojus ir Rita Petrauskaitė bei teatro baleto trupė. Koncerte bus atlikta ir neoficialiu Klaipėdos himnu jau dabar tituluojama daina „Aš – mažas“, kurią atliks visa uostamiesčio garsenybių superrinktinė, televizijos studijoje sukėlusi tikrą emocijų cunamį. Koncertą aukcioną ves Klaipėdos sirgalių komandos kapitonas Remigijus Žiogas.

Supermiesto Klaipėdos štabas dar kartą kreipiasi į visus klaipėdiečius, galinčius ir norinčius prisidėti prie gražaus tikslo: įsigykite televizorių ir savo mieste sukurkime gražų Supermiestą savo atžaloms. Norintieji dalyvauti aukcione ir įsigyti pakvietimus į birželio 6-osios koncertą- ukcioną Klaipėdos valstybiniame muzikiniame teatre, kreipkitės el. paštu: info@mmk.lt .

Supermiesto vaikų aikštelę planuojama atidaryti per Jūros šventę. Joje bus įamžinti visi geradarių vardai ar įmonių pavadinimai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją