„Tokio formato kulinarinio šou mūsų televizijose dar nebuvo, kai rodomas beveik visas gaminimo procesas – nuo produktų pjaustymo iki patiekimo lėkštėse. Laida nebus „išvalyta“ nuo tokių detalių kaip bulvių skutimas ar rankų plovimas – „Beatos virtuvėje“ vyks tai, kas vyksta bet kurio iš mūsų virtuvėje, – pasakoja TV3 programų direktorius Jurgis Jefremovas. – Iš anksto anonsuosime, kokie patiekalai – laidoje jų bus gaminama nuo 3 iki 5 – ir iš ko bus ruošiami. Taigi reikiamų produktų įsigijęs žiūrovas ruoš, o vėliau ragaus tą patį, ką ir Beata, tik kitapus ekrano“.

Kiekviena laida bus teminė, taikoma prie sezono ir prie švenčių. Pavyzdžiui, „Ruošiamės Kalėdoms“, „Vasaros savaitgalis“, „Rudeninis derlius“, „Vaikų gimtadienis“, „Vakarienė su draugais“ ir t.t.

„Ir džiaugiuosi, ir jaudinuosi, kad vesiu kulinarinę laidą. Tikiuosi, kad viskas pavyks taip, kaip noriu – laida bus apie valgio ruošimą ir mėgavimąsi gyvenimu. Kaip sakė viena neseniai sutikta daugelio kulinarinių knygų autorė, filmuotis, ruošti valgį ir kartu būti savimi – pašėlusiai sunkus, bet smagus darbas“, – sakė Beata.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją