Jau birželio 1 dieną 19 val. TV3 projektas „Šok su manimi“ kartu su partneriais – klubu „Šokiai.lt“ ir restoranu „Terrazza“ – atvers vasaros terasos duris „Forum Palace“ rūmuose ir kvies visus šokti bei džiaugtis šokių pramogomis kiekvieną trečiadienį.

Simboliška, kad Vaikų gynimo dieną bus pristatytas pirmasis projekto dalyvis – Lietuvos vaikų mylimiausios dainos „Aš bėgu“ atlikėjas, projekto „Vaikų balsas 2011“ laureatas latvis Lauris Reinikis su šokio partnere A. Kurusova. Atidarymo vakarą L. Reinikis pristatys ir naująjį savo albumą, kuriame – dar viena dainininko lietuviškai atliekama daina „Pasaka“.

„Labai džiaugiuosi, kad iki šiol radijuose ir televizijose skambėjusios mano dainos pagaliau sugulė į muzikinį albumą, – šypsosi L. Reinikis. – Nekantriai laukiu visų kitų įvykių – profesinių, asmeninių, kurie manęs laukia čia, Lietuvoje!”

Atidarymo vakarą šokio ritmu ves praėjusio sezono projekto antrosios vietos nugalėtojai aktorė Ineta Stasiulytė ir šokėjas D. Meškauskas, dovanas dalins pats L. Reinikis ir jo šokėjų komanda. Klubo „Šokiai.lt“ mokytojai Katerina Voropaj, Vytautas Mackonis, Artūras Kryžius nustebins įspūdinga šou programa.

Specialūs TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyvių pristatymo vakarai restorane „Terrazza“ vyks birželio 1, 15 ir 29 dienomis, liepos 13 ir 27 dienomis bei rugpjūčio 17 dieną. Visą vasarą trečiadieniais šokių mokys klubo „Šokiai.lt“ profesionalai – prestižinių tarptautinių šokių varžybų finalininkai ir prizininkai.

Rugpjūčio 17 dieną 19.00 val. įvyks didysis projekto „Šok su manimi“ trečiojo sezono atidarymo vakaras, kuriame pirmąkart susitiks visi projekto dalyviai, o rugpjūčio 29 dieną projekto poros prisistatys ir TV3 televizijos žiūrovams naujojo televizijos sezono pristatymo šou.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją