Jau skelbta, kad naująjį sezoną ant parketo išvysime Lietuvos dainininką Deivį Norvilą, kuris šoks su pernykščio projekto nugalėtoja šokėja Katerina Voropaj. Rudenį ant projekto parketo suksis ir viena didžiausių šiuo metu popžvaigždžių Latvijoje Lauris Reinikis su lietuviško kraujo turinčia profesionalia šokėja ir trenere iš Latvijos Aleksandra Kurusova.

„Nors įdėmiai žiūrėjau abu „Šok su manini“ sezonus, žavėjausi dalyviais ir profesionaliais šokėjais, jų elegancija, muzika, gražiais kostiumais, vis tiek ilgai dvejojau sulaukusi šio pasiūlymo, – prisipažįsta V. Genytė. – Neslėpsiu, svajojau apie šokių batelius ir dažnai pagalvodavau, kad gal ir aš taip sugebėčiau? Ateiti į šokių salę ir pabandyti šokti aš išdrįsau tik sulaukusi projekto organizatorių siūlymo susitikti su vienu geriausių Lietuvos šokėjų Sauliumi Skambinu. Ir ne veltui! Pakako valandėlės ant parketo bei gero partnerio ir aš patikėjau, kad man gali pavykti.“

V. Genytė labai džiaugiasi ne tik šokio partneriu, o ir jo mylimąja Karina Krysko, kuri pažadėjo dalyvauti jųdviejų repeticijose ir padėti Vaidai „sugaudyti“ visus žingsnelius: „Turiu prisipažinti, kad Saulius ir Karina buvo ta šokių pora, kuri mane labiausiai sužavėjo! Beje, aš labai žaviuosi Sauliaus nuoširdumu, darbštumu, atsidavimu šokiams.“

Pirmasis viešas poros – Vaidos ir Sauliaus – pasirodymas įvyks jau gegužės 27 dieną Kauno Rotušės aikštėje projekte „Šokantis senamiestis“. Drauge su keliais tūkstančiais šokėjų – kol kas tikimasi jų apie 3000 tūkst. – Jiedu sieks naujo šokio rekordo – daugiausia kada nors vienoje vietoje šokančių žmonių!

Šventėje dalyvaus ir sėkmės projekte Vaidai ir Sauliui linkės Merūnas, Burgundiškasis Kauno choras su Danguole Beinaryte priešakyje ir kiti.

„Kviečiame kauniečius ir miesto svečius ne tik į koncertą, bet ir į masinį šokio flashmobą. Privalomas atributas – baltos pirštinės! Kad jis puikiai pavyktų, jau nuo dabar antradieniais ir ketvirtadieniais „Žvaigždžių mokykloje“ vyksta nemokamos repeticijos. Laukiame jūsų!“ – praneša projekto „Šokantis senamiestis“ partneris S. Skambinas su mylimąja K. Krysko ir jų vadovaujama „Žvaigdžių mokykla“.

Šokio žingsnelių galima mokytis ir namie, biure ar kitur, nes visas šokis pateiktas čia:

Šiųmetį „Šok su manimi“ projektą, kuris dedikuotas meilei, kaip ir kasmet, ves nebeišskiriama eterio pora – TV3 žiūrovų mylimiausiais išrinkti vedėjai Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas.

„Šok su manimi“ su V. Šapranausku ir J. Jurkute – nuo rudens per TV3.
Naujasis TV3 sezonas – jau rupjūčio 29 dieną!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją