„Karšta“ medžiaga, ką tik parvežta į Lietuvą, leis iš labai arti pažvelgti į dainų konkursą, sutraukiantį prie televizorių ekranų milijonus žiūrovų visoje Europoje.

„Gyvenimas yra gražus“ žiūrovai išvys, ką laisvalaikiu veikė Evelina, kokį ritualą prieš savo pasirodymą dainininkė atliko ir kaip sureagavo, kai prieš pat lipant ant scenos į jos persirengimo kambarį įsiveržė buvęs „Eurovizijos“ nugalėtojas norvegas Aleksanderis Rybakas. Kokia buvo jos reakcija išgirdus, kad ji papuolė į finalą?

„„Eurovizija“ – didžiulis cirkas ir visi jame dalyvaujantys yra to cirko dalyviai. Prieš atvykdama čia viską įsivaizdavau kitaip. Atvykusi girdėjau nemažai kalbų, kas kurią vietą užims, kas kam ir ką nupirko, bet į intrigas nesigilinau. Atvažiavau parodyti, kad ir be šou galima būti pastebėtiems, kad lietuviai turi gerą skonį“, – laidoje kalbės E. Sašenko.

23-ejų dainininkė atsakys ir į nepatogius klausimus apie skandalingąją suknelę bei atrems kaltinimus „parsidavus“ lenkams.

Šį vakarą 20.30 val. TV3 laidos „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjai pakvies į pačius populiariojo dainų konkurso užkulisius – į siautulingus vakarėlius, repeticijas, grimo kambarius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją