Septynios šokėjų poros repetuoja naujus šokius, kuriuos ištraukė burtų būdu. Kai kurioms poroms teks išbandyti joms neįprastus šokių stilius. Pavyzdžiui, Veronikai Brasaitei ir Pauliui Šinkūnui teks paplušėti kuriant tautinių šokių choreografiją.

Pirmą kartą šiame projekto sezone balsuoti galės ir žiūrovai. Trys mažiausiai balsų surinkusios poros atsidurs pavojaus zonoje, kurioje jau kiekvienas šokėjas kovos už save. Po solo pasirodymų teisėjai privalės iš projekto pašalinti vieną vaikiną ir vieną merginą.

Šokėjai kol kas nedrįsta spėlioti, kas gali kristi širmieji, ir pripažįsta, kad konkurencija aštrėja, o nuovargis didėja. Dalyviai, nors beveik visi turi antrąsias puses, vienu balsu tikina, kad prasidėjus projektui jie tas savo puses mato itin retai. Repeticijos užtrunka iki paryčių.

„Šiemet ypač stiprūs šokėjai. Jau pirmoje laidoje jie parodė, kaip daug ką gali. Manau, kad žiūrovams ir teisėjams bus sunku apsispręsti. Intriga auga, todėl kiekvieną sekmadienį turėtų būti vis įdomiau“, – sako vyriausiasis projekto choreografas Kęstutis Baranauskas.

„Tu gali šokti“ teisėjas Jurijus Smoriginas po pirmojo tiesioginio eterio pareiškė, kad daugiau niekada nesišvaistys neapgalvotais pareiškimais. Kartu su kita teisėja, Jūrate Sodyte, hiphopo numerį atlikęs baleto artistas prisipažino, kad šokti nebuvo lengva: „Tegul tik pasako kas nors, kad šokti paprasta. Sulaukę mano metų kiti nė nebesusilenkia, o ką jau apie šokius kalbėti“, – sakė Jurijus, kai jo šokį choreografas Marijanas Staniulėnas įvertino „beveik gerai...“

„Tu gali šokti“ – sekmadieniais 19.30 val. tiesiogiai per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją