“To pakako, kad įsitikintume, jog vyrams reikia vyriškos šventės. Reikia dienos, kada galėtume namo grįžti vėliau, nei įprasta, o damos tarpduryje pasitiktų mus ne su kočėlu, bet su gėlėmis”, - referendumo rezultatus komentuoja M-1 programų direktorius Mindaugas Stasiulis.

Švęsti vyro dieną siūloma paskutinį gegužės mėnesio penktadienį, šiemet tai bus gegužės 27-oji. Būtent tą dieną radijo stotis M-1 Vilniaus centre surengs intriguojantį renginį, kurio metu vyrai turės ką veikti, o moterys – į ką pažiūrėti. Prie Baltojo tilto susirinkę žiūrovai išvys provokuojančias ir azartiškas vyrų plaukynes Nerimi ant pripučiamų moterų – “Barakuda 2011”. Plaukikai stvėrę į rankas gerai pripūstą “partnerę” šoks į vandenį ir mėgins kuo greičiau įveikti poros šimtų metrų upės distanciją pasroviui. Tokios plaukynės dalyviams garantuos adrenaliną ir vertingas dovanas, o žiūrovams – Lietuvoje dar nematytą reginį.

“Esame įsitikinę, kad vyro diena turi būti švenčiama linksmai ir nestandartiškai, todėl ir kilo tokių “varžybų” mintis. Tai įrodymas, kad normalūs vyrai su tokiais guminiais “žaisliukais” turi tik plaukioti, o gyvenime – mylėti tikras damas,” – juokauja vienas “Nacionalinės vyro dienos” sumanytojų M-1 programų direktorius Mindaugas Stasiulis.

Visi norintys dalyvauti šiose vyriškose lenktynėse gali registruotis internetinėje svetainėje m-1.fm. Rungties dalyviams M-1 pažada saugos liemenę, guminę “partnerę”, karštą arbatą, vertingas dovanas ir fantastiškai gerą nuotaiką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)