25-erių Veronika laimę projekte bandė dar pernai, tačiau neįveikė dvidešimtuko barjero. Šiemet ji buvo pastebėta, įvertinta ir pakviesta kautis dėl geriausio projekto šokėjo titulo.

„Veronika pakeri ne tik šokiu, bet ir veidu. Ilgos blakstienos, žavinga šypsena tiesiog užburia“, – susižavėjęs kalbėjo J. Smoriginas.

Vilnietė Veronika šoka nuo paauglystės, o dabar vadovauja šokių studijai, kurioje moko „street jazz“ šokio stiliaus. Veikli mergina praktikuoja ir Vietnamo kovos menus, kartu su profesionaliais kaskadininkais atlieka pavojingus triukus filmuose.

„Džiaugiuosi, kad patekau į projektą ir turėsiu galimybę išbandyti įvairius šokio stilius. Žinoma, šiek tiek jaudinuosi, nes trauktis nebėra kur. Ar nebijau kritikos? Man patinka pastabos, kurios skatina tobulėti, o ne įžeidžiantys žodžiai“, – sako Veronika.

Ar Veronika taps žiūrovų favorite, kaip jos išrinktasis D. Montvydas praeito sezono projekte „Šok su manimi“, paaiškės tiesioginėse transliacijose. Šokėjų likimą spręs žiūrovai ir teisėjai. Tiesa, šį sekmadienį balsavimas dar nevyks. Dalyviai prisistatys ir pademonstruos ką moka geriausio.

„Tu gali šokti“ su vedėju M. Mikutavičiumi – sekmadieniais 19.30 val. tiesiogiai per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją