Nors koncerto rytas išaušo šiltas ir saulėtas, tikra lauko renginių organizatorių svajonė, popietė nieko gero nebežadėjo. Staigiai atšalo, ėmė tvenktis debesys ir net nulašėjo keli lietaus lašai.

Publikos tai neatšaldė, pažiūrėti įspūdingo, savitais kostiumais ir originaliu scenarijumi pasižymėjusio renginio susirinko gausi minia žmonių.

Žaliąsias idėjas nuo scenos skleidė rekordinis būrys šokėjų ir dainininkų. Koncerte dalyvavo plejada Lietuvos scenos žvaigždžių: Linas Adomaitis, Monika Linkytė, „Lemon Joy“, „69 danguje“, Stano ir Vilniaus choras, Rosita Čivilytė, „Studentės“, Donatas Montvydas, Sasha Song, Eglė Jurgaitytė, Bartas, Mia ir kiti.

Miai teko, ko gero, pavojingiausias vaidmuo. Merginos kostiumo puošmenos degė atvira liepsna, o ji dar turėjo dainuoti.

Specialiai koncertui iš Ukrainos atvykusi ekologines idėjas propaguojanti dainininkė Aloysha scenoje pasirodė su gausiu šokėjų kolektyvu, kuriame pirmu smuiku griežė renginio choreografas ir režisierius Šarūnas Kirdeikis. Jis su ukrainiete šokio numerį parengė per itin trumpą laiką.

Koncertą vedė žalios širdies ir žalio proto žmogus - žurnalistė Liepa Rimkevičienė, ponu Grynu virto dainininkas ir ekologinės architektūros propaguotojas Algirdas Kaušpėdas. Jam teko nesupratingo miesto mero vaidmuo. A. Kaušpėdo personažas tik koncerto pabaigoje suprato, kad ateities miestas - žalias miestas.

TV laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė-Budrė įkūnijo pačią motiną žemę. Jaunajai kartai atstovavo „Vaikų balso“ žvaigždutės - dvynukai Kipras ir Domas Junčos.

Koncerto akimirkos - galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją