„Neatleisiu Jurijui, kad jis mane įtraukė į šią avantiūrą. Iš anksto nepasitaręs su manimi visiems paskelbė, kad mes šoksime hip-hopą! Maždaug – „Ai, beprotė Sodytė ir taip sutiks.“ Prisipažinsiu, siaubingai bijau tos akimirkos. Tai juk didelė atsakomybė, o ir laiko repeticijoms nėra. Teks nemiegoti naktimis“, – prisipažino buvusi balerina J. Sodytė.

Dar nuo „Šok su manimi“ transliacijų J. Smorigino mūza vadinama moteris pasakojo, kad su Jurijumi jos kūrybiniai, o dabar ir televiziniai keliai susikerta dažnai. „Man malonu būti tituluojamai jo mūza. Kita vertus, jis jų tiek daug turėjo...“ – šypsosi projekto teisėja.

Jūratė pasakojo, kad dirbti „Tu gali šokti“ teisėja ji sutiko todėl, kad labai myli šokančius žmones. Be to, šis projektas, anot jos, yra geriausias Lietuvoje. „Nei viename šokių projekte neišvysi tokio šokių stilių spektro. Netikėtos kompozicijos, improvizacijos ir kas kartą vis kitokie šokių stiliai – žiūrovams tai bus šventė“, – įsitikinusi J. Sodytė.

Ji stengsis būti sąžininga ir objektyvi teisėja. „Komentuodama pasversiu kiekvieną savo žodį, nes dalyviai ypač jautrūs. Pati buvau mokinė, todėl žinau ką reiškia stovėti ant scenos tarsi nuogai. Pabandysiu vertinti ne tik profesionalės, bet ir žiūrovo akimis“, – sakė choreografė.

Ar pozityvioji J. Sodytė sutars su aštraliežuviu J. Smoriginu dėl šokėjų pasirodymų – pamatysite jau pirmoje „Tu gali šokti“ laidoje. Jaunuosius šokėjus taip pat vertins Dainius Žebrauskas-Skruzdėliukas, o projektą ves Marijus Mikutavičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją