„M-1“ interneto svetainėje arba socialinėje svetainėje „Facebook“ vienu mygtuko paspaudimu nuspręsk, ar tokia šventė reikalinga. „M-1“ laidų vedėjai vyrai jau pasakė TAIP, jiems pritarė ir „M-1“ moterys. Jei šią mintį aktyviai palaikys ir klausytojai, referendumo autoriai pažada suorganizuoti įsimintiną vyrišką šventę.

Įvairiose šalyse Vyrų diena minima vis kitokiu laiku: daugelyje buvusios Sovietų sąjungos valstybėse – lapkričio pirmą šeštadienį, Indijoje – lapkričio 19 d., Ukrainoje – vasario 23 d., Slovėnijoje – kovo 10 d., Brazilijoje – liepos 15 d.

Radijo stoties „M-1“ programų direktorius Mindaugas Stasiulis sako, kad vos tik ši mintis buvo pradėta svarstyti viešai, iškart pasipylė vyrų pritarimai ir moterų abejonės. “Merginos mano, kad vyrai ir taip per daug švenčia, todėl, matyt, nori juos pastatyti į vietą, bet... Manau, kad tai turi būti tiesiog linksma diena, kai galėsime darsyk ironiškai ir draugiškai permąstyti spalvingus vyrų ir moterų santykius.”

Jei interneto referendume bus didelis aktyvumas, idėjos autoriai pasiūlys ir konkrečią datą – paskutinį gegužės penktadienį. “Apsileidimas savo šalyje neturėti tokios datos. Gegužės pabaiga – nuostabus laikas, kada gėlių kaina yra maža, o ir moterys atrodo fantastiškai. Juokaudami sakome, kad iš po šventės susivėlinęs vyras tokiu laiku jau galėtų snūstelti ir lauke”, – dėsto M. Stasiulis.

„M-1“ laidų vedėjai žada oficialiu raštu kreiptis į aukščiausias šalies vadoves moteris ir paklausti, kokia yra jų asmeninė pozicija svarstant vyro dienos būtinumą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)