Įamžinti visas šių vestuvių akimirkas buvo leista tik TV3 laidos „Gyvenimas yra gražus“ kameroms. Laidos kūrėjai savo žiūrovams atskleis visą kruopščiai rengtą Merūno ir Erikos vestuvių scenarijų: nuo netikėtų fotosesijų buvusioje mokykloje, kur juodu susipažino, ir statybvietėje, kur vykdavo poros pasimatymai, iki prabangios puotos vien tik artimųjų būreliui.

„Šventė buvo išties įspūdinga! Jauniesiems savo dainas dovanojo Rūta Ščiogolevaitė, Aistė Pilvelytė, Vladas Kovaliovas, Radži, Ruslanas Kirilkinas ir Evelina Anusauskaitė. Milžiniško dydžio tortas su šampano fontanu vos tilpo pro duris, o vidurnaktį visi svečiai aikčiojo iš susižavėjimo išvydę įspūdingą lazerių spektaklį skambant gyvai muzikai“, – kelias garsiųjų vestuvių paslaptis atskleidžia jas įamžinti pakviestas „Gyvenimas yra gražus“ prodiuseris Edvardas Žičkus.

DELFI skaitytojų dėmesiui - išskirtiniai kadrai iš Merūno vestuvių puotos. Jais pasidalinti mielai sutiko „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjai.

Merūnas ir Erika Vitulskiai įpusėjus puotai laidos kūrėjams išskirtinį interviu davė šventiškai išpuoštuose jaunavedžių apartamentuose. Nors sutuoktinių balsai nuolat virpėjo, o akyse žibėjo jaudulio ašaros, juodu buvo atviri – už svajonių vestuves jie turi būti dėkingi draugams, kurie padėjo jas surengti. Sutuoktiniai dar sykį paneigė pasklidusias melagingas žinias, kad vestuvėms išleido šimtą tūkstančių.

„Kai šįryt nubudome ir už lango pamatėme lietų, vėją ir apsiniaukusį dangų, labai susikrimtome, Erika net apsiverkė, tačiau, kai atėjo metas išvykti iš namų, dangus nušvito, lietus liovėsi, vadinasi, kažkas iš aukščiau irgi palaimino mūsų santuoką“, – sako Merūnas.

Merūno ir Erikos Vitulskių vestuvių kadrai – laidoje „Gyvenimas yra gražus“ jau šį vakarą 20.30 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją