2000-aisiais TV3 eteryje startavęs pirmasis realybės šou Lietuvoje „Robinzonai“ sulaukė milžiniško žiūrovų populiarumo. Prie Estijos saloje filmuoto projekto šlovės neabejotinai prisidėjo ir jo „beprotiškai fantastiškas“ vedėjas V. Kernagis. Negyvenamoje saloje „robinzonavę“ dalyviai buvo atrinkti iš visų Baltijos šalių. Lietuviams tada pavyko laimėti antrąją vietą. Ją užėmė Monika Verbutaitė.

Vienintelis lietuvis – dailininkas Rimas Valeikis po kelerių metų pagaliau sugebėjo nugalėti latvius ir estus. Jis buvo tituluotas „geriausiu visų laikų robinzonu“.

Nors po filmavimų vienoje Malaizijos salų praėjo devyneri metai, R. Valeikis iki šiol atsimena ten patirtus nuotykius. Vienas jų nutiko kaip tik su V. Kernagiu.

„Jau pasibaigus šou nusprendėme atsipalaiduoti, rodos, dar ir proga pasitaikė – Vytauto gimtadienis. Nutarėme nuplaukti į kitą salą. Kadangi ką tik buvau laimėjęs geriausio Robinzono titulą ir jaučiausi labai kietas, pasiūliau maestro laužti rankas. Kaip dabar pamenu, atsigulėme ant smėlio ir susikibome rankomis. Buvau įsitikinęs savo pergale, bet mano dideliam nustebimui Vytautas ją nulaužė be vargo. Iš kur pas jį tiek fizinės jėgos buvo, iki šiol negaliu suprasti“, – pasakojo R. Valeikis ir pridūrė, kad su didžiuliu malonumu dar kartą pasižiūrės visas „Robinzonų“ serijas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)