Pirmą kartą gyvenime lietuvių liaudies dainą dainuos europarlamentaras Viktoras Uspaskichas. Jam siuvami specialūs tautiniai rūbai, pas tautodailininkus užsakyta nauja šiaudinė skrybėlė.

Pirmą kartą LNK eteryje skambės daina, skirta Kristupui Krivickui.

Pirmą kartą „Trimito“ orkestrui per dešimtmečius siekiančią istoriją gali diriguoti Seimo narys.

Pirmą kartą „Dviračio žvaigždėje“ nebus Valinsko: nei tikro, nei netikro.

Pirmą kartą „Dviračio žvaigždė“ bus tarptautinė – dalyvaus daugybė užsieniečių, tik lenkai bus vietiniai. Gros latvių grupė „Keksi“, šoks šokių kolektyvas iš Gruzijos „Boržomi Nr. 7“.

Pirmą kartą Vytautas Šerėnas gali uždainuoti viešai. Priimtas sprendimas į „Mėslitos“ „Varguolių“ chorą pakviesti ir žinomų žmonių, todėl žiūrovus kviečiame būti labai akylius.

Pirmą kartą LNK tiesioginė transliacija vyks iš LTV Didžiosios studijos.

Balandžio pirmąją LNK eteryje griaudės grandioziniai apdovanojimai „Dviračio žvaigždė“. Dėl prestižinės velodetalės varžysis žymiausios asmenybės ir reiškiniai iš politikos ir šou verslo pasaulių. Iki pat tiesioginės transliacijos visos nominacijos ir visi nominantai laikomi tokioje paslaptyje, kad apie juos nieko negali sužinoti nei STT, nei KK2, nei astrologas Pavelas Globa. Sklinda gandai, kad vokas su nominantais yra paslėptas arba buvusiame CŽV kalėjime, arba šešėlyje greta milijardo.

Humoro laidos „Dviračio šou“ kūrėjai nacionaliniuose šou verslo politikos apdovanojimuose „Dviračio žvaigždė“ įteiks 10 auksinių žvaigždžių – „Metų moteriai“, „Metų mokslininkui“, „Metų frazės“, „Metų klausimo“, „Metų stebuklo“, „Metų melo“ autoriams, „Metų nekaltybei“, „Metų sportininkui“, „Metų artistui“ ir „Metų porai“.

Ceremoniją ves ne tik Laura Imbrasienė, Rolandas Vilkončius, bet ir milijoną litų į balandžio 1-osios programą investavęs „Mėslitos“ direktorius Saulius Poška.

Šou verslo politikos apdovanojimai „Dviračio žvaigždė“ – penktadienį 19.10 val. tiesiogiai per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją