„Jeigu jau laidą veda moteris, ji turi būti graži“, - TV prodiusavimo vingrybes greitai perėmė dešrų specialistas S. Poška. Balandžio 1-osios ceremoniją Laura Imbrasienė ves su Rolandu Vilkončiumi.

Laura Imbrasienė nesiima vertinti „Mėslitos“ direktoriaus skonio, bet prisipažįsta, kad dešrų apskritai nevalgo.

„Niekam ne paslaptis, iš ko jos gaminamos“, - sakė Laura. Jei „Mėslitos“ direktorius pasiūlytų darbą savo įmonėje, Imbasienė ko gero rinktųsi dešros kimšėjos. „Tai – pats švariausias darbas, nereikia rankų teptis mėsa“, - juokiasi Laura.

Jai labai įdomu, ar jos partneris Rolandas Vilkončius valgo dešras. Per renginį Laura žada jo viešai paklausti. Kaip žmogui, kurį ji pažįsta jau penkerius metus, tai nebus nemandagus klausimas.

„Rolandas - tai vyras, į kurį smagu atsiremti. Net ir trijų valandų tiesioginė „Dviračio žvaigždės“ transliacija nebaisi“, - sako Laura.
Baisiausia jai - susijuokti tokios rimtos šventės metu.

„Kartą tiesioginiame eteryje taip įsijuokiau, kad negalėjau sustoti. Savo juoku užkrėčiau ir kitus. Net Vilkončiui buvo juokinga, tik jis greitai susivaldė. Jei ką, padės ir šįsyk“, - kvatojosi Laura Imbrasienė.

Nuo TV eterio besiilsinčiai moteriai „Dviračio žvaigždė“ – puikus būdas su šypsena sutikti pavasarį. „Pasiilgau žmonių, dėmesio, norisi su visais pabendrauti“, - sakė ceremonijos vedėja.

Kaip LNK jau skelbė, „Dviračio šou“ vedėjas Vytautas Šerėnas ir „Mėslitos“ savininkas Saulius Poška pasirašė sutartį dėl 1 milijoną litų siekiančių investicijų į LNK balandžio 1-osios programą.

„Mėslita“ nusipirko generalinio rėmėjo teisę į nacionalinius šou verslo politikos apdovanojimus „Dviračio žvaigždė“.

„Kaip sakė Cezaris, tautai reikia dešros ir žaidimų“, - pasirašęs susitarimą sveikinimo kalboje sakė „Mėslitos“ direktorius.

Nacionalinių šou verslo politikos apdovanojimų „Dviračio žvaigždės“ transliacija vyks balandžio 1-ąją tiesiogiai. Joje paauksuotos „Dviračio žvaigždės“ bus įteiktos tiems, kurie labiausiai prajuokino arba apsijuokė Lietuvoje praėjusiais metais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją