Komisiją arba globėjų tarybą sudaro 7 žmonės – vadybos, finansų, viešųjų ryšių, žmogiškųjų išteklių, lėšų pritraukimo ir kt. specialistai.

Globėjų tarybos nariai: Lina Danienė – Nacionalinės moksleivių akademijos direktorė, Benas Adomavičius - ISM lektorius, strateginio valdymo programų vadovas, Ugnius Savickas - ISM vadovų studijų ir mokymų direktorius, Dalius Mertinas – aktorius, Julius Sasnauskas - kunigas pranciškonas, Monika Garbačiauskaitė - DELFI redaktorė, Aistė Žilinskienė – DELFI projektų vadovė.

Taryba gana reikliai ir griežtai vertino pristatytas programas, nes norėjo įsitikinti, kurie iš pateiktų projektų yra reikalingi, nauji, realiai įgyvendinami.

Dalyviai siūlo gyvenimą gerinti įvairiausiais būdais. Vieni nori pradėti nuo gimtojo kaimo autobusų stotelės restauravimo, kiti siūlo miestą puošti gėlėmis, treti savo dėmesį kreipia į socialiai pažeidžiamus vaikų namų auklėtinius. Nuskambėjo noras ir suremontuoti žaidimų aikštelę šalia onkologinės ligoninės, ir skatinti kraujo donorystę, ir net įrengti virtualią knygų keitimosi bazę.

Su gražuole kate ant rankų atskubėjo gyvūnų gelbėtojai iš organizacijos "Gyvybės vagonėliai". Ši savanoriška draugija su televizijos pagalba nori išplėsti savo savanorių tinklą ir surasti daugiau laikinųjų globėjų iš mirties nagų išplėštiems šunims ir katėms.

Su visais projektais TV žiūrovai galės susipažinti jau kovo 29 dieną per LTV. Laida bus rodoma kartą per savaitę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją