Pirmojoje muzikinėje užduotyje klaipėdiečiams talkins Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro atstovai. Pasirodys solistas Mindaugas Rojus, kuris su teatro baleto trupe atliks tango ištrauką iš spektaklio „Skinsiu raudoną rožę...“ Po šio pasirodymo komisijos narė aktorė Larisa Kalpokaitė pasakys: „Ačiū Rojui, aš pati buvau rojuj“.

Marijampolei atstovaus visa lakštingalų kompanija: operos solistai Egidijus Bavikinas ir Gitana Pečkytė bei Monika Sakalauskaitė su Pauliumi. Panevėžio garbę gins Kastytis Kerbedis, atliksiantis vieną gražiausių savo kūrinių.

„Kerbedį aš visada laikysiu geriausiu dainininku Lietuvoje. Tu esi profesionalas, ką dar galima pasakyti. Lietuva turi tokią žvaigždę,“ – maestro talentui lenksis komisijos narė dainininkė Aistė Pilvelytė.

Antrojoje rungtyje, miestų talentų ir pasididžiavimo konkurse, uostamiesčiui atstovaus šokių mokykla „Coda“, kuri ne tik šoks, bet ir pristatys komisijai bei žiūrovams Klaipėdoje pasiektą ilgiausio špagato rekordą – net 279 žmonės susės į 445 metrų ilgio špagatą.

Panevėžio talento rungtyje pasirodys jauna, tačiau itin profesionali, perspektyvi ir charizmatiška Erika Rodžiūtė, kuri scenoje atliks tokį būgnų šou, per kurį kailyje netvėręs Kastytis Kerbedis šoks ant stalo, o Aistė Pilvelytė prisipažins: „Ko man labiausiai trūko „Eurovizijoje“, tai būtent Jūsų“.

Dzūkijos talentui atstovaus dvi talentingos oro akrobatės, o marijampoliečių pora parodys šokį, po kurio net priekabusis baleto primarijus Nerijus Juška bus nokautuotas ir neturės nei vieno priekaišto šokėjų porai.

Sportinėje rungtyje komandų dalyviams teks sėsti ant mechaninio buliaus ir įrodyti, kad jų miestų atstovai yra geriausi bulių tramdytojai visoje Lietuvoje.

Kuris miestas pasirodys geriausiai ir kam daugiausiai balsų šįkart atiduos žiūrovai, pamatysite jau šį sekmadienį 19.30 val. didžiausiame šalies projekte „Lietuvos supermiestas“ per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją