Kiekvienais metais LKL „Žvaigždžių diena“ renginio organizatoriai žiūrovams pasiūlo naujovę. Šiais metais aistruolių dėmesį turėtų prikaustyti konkursas „Trigubas šūvis“. Anot renginio organizatorių, šiame konkurse savo jėgas išbandys keturios trijulių komandos, kiekvienas dalyvis turės kuo greičiau pataikyti į krepšį ir taip pelnyti taškus savo komandai.

Trijules sudarys Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) atstovė, visuomenei gerai žinomas žmogus bei LKL krepšininkas. Norą savo jėgas su geriausiais Lietuvos krepšininkais bei krepšininkėmis išbandyti jau išreiškė aistringiausias krepšinio sirgalius Tomas Belaišis – Sėkla, radijo ir televizijos laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis – Saulėns, Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) prezidentas Rimantas Cibauskas bei Šiaulių dramos teatro aktorė Jūratė Budriūnaitė.

Krepšinio fiestoje ypač daug dėmesio bus skiriama tradicinėms „Lietuvių“ ir „Time Team“ komandų varžyboms. Šių ekipų startinius penketus internetu rinko krepšinio sirgaliai, todėl visi varžybas pradėsiantys krepšininkai žada nenuvilti juos palaikiusių fanų.

„Aš tiesiog atlieku savo darbą, stengiuosi tai padaryti kuo geriau, gal todėl patinku krepšinio aistruoliams. Pažadu, jog nenuvilsiu mane palaikiusių žmonių ir aikštelėje stengsiuosi nedaryti nesąmonių“, – sakė „Lietuvos ryto“ komandos aukštaūgis Jonas Valančiūnas.

„Jonas yra didelis talentas, jis turės gerą ateitį, todėl natūralu, kad už jį taip visi balsuoja. Deja, jis nėra toks mielas, kaip aš...“ – juokavo „Time Team“ komandos startiniame penketuke pasirodysiantis žalgirietis Marcusas Brownas.

„Žvaigždždių dienos 2011“ renginyje „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovai taip pat išvys 14 krepšininkų kovosiančių dėl geriausio „LKL Snaiperio“ vardo bei įspūdingus krepšininkų dėjimus į krepšį „Oro karaliaus“ konkurse.

Kuriam krepšininkui atiteks „Oro karaliaus“ titulas ir 4000 litų vertės čekis, kuri komanda taps „Žvaigždžių dienos“ nugalėtojais bei kaip seksis pramogų pasaulio atstovams kovoti su žymiausiais Lietuvos krepšininkais paaiškės jau šį šeštadienį (kovo 12 dieną) 16 valandą 10 minučių per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją