Kovo 6 d. 21.15 val. bus parodyta pirmoji serialo tęsinio „Giminės po 20 metų“ serija. Atrodo, dar taip neseniai švęstas giminės patriarcho Liongino Šepučio aštuoniasdešimtmetis, o jau pralėkė dvidešimt metų. Ir vyriausiam jo sūnui Antanui (akt. Antanas Šurna) jau septyniasdešimt. Ar gali būti prasmingesnė ir gražesnė proga susieiti visai giminei? Ir suvažiuos, žinoma.

Sesuo Milda (Elvyra Piškinaitė) su vyru daktaru Arvydu Baltinu (Vytautas Rumšas), jų duktė Emilija (Edita Zizaitė) su vyru turtingu verslininku Liaudansku (Robertas Aleksaitis) , brolis Juozas (Petras Dimša) su žmona Birute (Lilija Žadeikytė), dėdė Vytautas (Vytautas Paukštė), pusbrolis Saulius (Saulius Mertinas) su žmona Angele (Ilona Balsytė), kunigas Darius (Giedrius Arbačiauskas)... Jau nekalbant apie Šepučių giminės jaunimo būrį.

Bet ne tik giminės suvažiuos, o ir draugai bendražygiai – geležinkelietis Jogaila (Gediminas Girvainis) ir cirko artistas Marijanas Zigizmundas (Rimgaudas Karvelis).

Bus dainų, šokių ir fejerverkų. Tačiau liks skaudus krislas širdyse – jubiliato Antano Šepučio paviešinta skriauda ir neteisybė. O šalia – jaunų žmonių išgyvenimai dėl nepasverto lengvabūdiško poelgio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)