Koncertu sužavėtas laidos vedėjas Mantas Petruškevičius piktinosi, kad kai kas Lietuvoje viešai drįsta kritikuoti sceninį K. Minogue įvaizdį. „Nei vienas mūsų stilistas ar dizaineris nėra aprengęs tokio lygio žvaigždės, kaip Kylie. Todėl kritikuoti „Dolce&Gabbana” kurtus kostiumus yra mažų mažiausiai nepadoru. Panašu, kad kritikuojantys nesupranta, jog kostiumai ir visas šou specialiai sukurti kičo stiliaus. Tokia idėja“, – sakė M. Petruškevičius.

Laidos vedėjas nesupranta mūsų popdainininkų, kurie ignoravo žvaigždės pasirodymą: „Kaip galima nesidomėti ir nesimokyti iš pasaulinės popžvaigždės? Nemanau, kad užtenka pasirodyti nacionaliniame „Eurovizijos“ finale su tragiška suknele ir manyti, kad tai viršūnė. Išskirčiau vos keletą stilingai atrodančių dainininkų. Pavyzdžiui, „Happyendless“ vaikinai, Jazzu, Alina Orlova, Adomas“.

„Mados reide“ dar pamatysite naujausią, kaip visada iššaukiančią Vivienne Westwood kolekciją „Alisa stebuklų šalyje“ ir interviu su ekstravagantiškąja dizainere.

„Mados reidas“ – kiekvieną sekmadienį 11.00 val. per TV6.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją