Atsilaikę prieš vaikų komisijos kritiką ir keletą atrankinių turų įveikę, superfinale susirungs: Bjelle ir „Peru“, „Kvinta“ ir „Šampaninis“ choras su Raigardu Tautkumi. Ši trijulė kovos dėl „Vaikų metų grupės“ titulo. Superfinalo jau laukia ir trys vaikų deleguoti atlikėjai: projekto „Tu gali šokti“ vedėjas ir dainininkas Marijus Mikutavičius, Nojus Bartaška-Bartas ir Lauris Reiniks.

Šį penktadienį, kovo 4-ąją, 19.10 val. „Vaikų balso“ laidoje paaiškės dar trys superfinalininkai – šokėjai. Dėl šios teisės kovos: Katerina Voropaj, Paulius Šinkūnas, „Justas ir Justas“, Tomas Uroška, Gaudrė Kazlauskaitė, Augustė ir Matas.

„Vaikų balso“ žiūrovų dar laukia dainininkių ir dainų atrankiniai turai. Juose išvysite: Rūtą Ščiogolevaitę, Marijų Mikutavičių, Miją, Atlantą, Džordaną Butkutę, Irūną Puzaraitę ir kitas žvaigždes.

„Vaikų balsas 2011“ – penktadieniais 19.10 val. per TV3.
„Vaikų balsas 2011“ superfinalas – balandžio 25 dieną 19.00 val. tiesiogiai per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją