Laimėtoja paaiškėjo ketvirtadienio naktį po nacionalinio finalo, kuriame rungėsi trylika dalyvių. Finalą transliavo Lietuvos televizija.

DELFI skaitytojams siūlome paklausyti dainos nugalėtojos:

Nugalėtoja laimėjo ir solidų LATGAA piniginį prizą - 25000 litų. Antrosios vietos laimėtojas Linas Adomaitis taip pat išėjo ne tuščiomis. Už kūrybiškumą jam skirta 5000 litų premija. Trečioji atrankoje liko dainininkė Rūta Ščiogolevaitė.

Žiūrovų ir komisijos nuomonės dėl laimėtojos sutapo. O štai dėl kitų vietų išsiskyrė. Žiūrovai antrąja išrinko jaunąją Moniką Linkytę, tuo metu komisija manė, kad trejetuko verta kita perspektyvi vokalistė - Liepa. Tiek vieni, tiek kiti sutarė, kad tarp trijų geriausių turi būti L. Adomaitis. R. Ščiogolevaitė į geriausių trejetuką pateko susumavus bendrus rezultatus.

Antrosios vietos sindromas dainininkei nebebūdingas - ji liko trečia. Negelbėjo nė iki finalo slėptas koziris - mylimasis Elvinas Dandelis iš Vokietijos. Iki finalo nelipęs į sceną, jis ketvirtadienio koncerte atliko violočelisto vaidmenį. R.Ščiogolevaitė sureagavo į kritiką dėl aprangos ir finale pasirodė įmantrią suknelę pakeitusi paprastesne vientisa klasikinio kirpimo.

Ji buvo ne vienintelė koregavusi aprangą. Kitaip nei pusfinalyje atrodė ir Liepa. Urtė Šilagalytė, kaip ir laimėtoja E.Sašenko, pasiilgino sukneles. Sasha Song nusiėmė beisbolo kepuraitę, kuri per pusfinalį dengė pusę veido. O didžiausią korekciją atliko Donatas Montvydas. Ir ji buvo ne įvaizdžio, o muzikos. Dainą „Let me“ jis dainavo daug greitesniu tempu.

Atrankos akimirkos - galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją