Patarimai, kaip auginti ir ugdyti vaiką, kaip formuoti jo charakterį, kur tyko pavojai, kas vaikui naudinga, o kas žalinga? Į visus šiuos ir begalę kitų klausimų žiūrovams atsakys ne tik laidos vedėjas, bet ir medikai, psichologai, pedagogai bei kiti specialistai.

„Esu jaunas, kitaip sakant „šviežias“, tėvelis, kasdien sužinau vis ką nors naujo apie savo mažosios pasaulį. Stengiuosi būti atidžiu, todėl puikiai žinau, ką reikia daryti, kai kalasi pirmieji dantukai ar maudžia kūdikiui pilvuką. Tačiau man be galo įdomu, kas bus toliau – kada vaikui galima duoti mobilųjį telefoną, kiek laiko leisti spoksoti į kompiuterio ekraną?“ – pasakoja naujos laidos „Padėkime augti“ vedėjas bei keturių mėnesių Smiltės tėvelis D. Baumila.

Donatas Baumila ir Smiltė

Kiekvienoje „Padėkime augti“ laidoje žurnalistai aplankys po vieną žinomą šeimą. Žiūrovai turės galimybę sužinoti, ar iš žurnalų puslapių spinduliuojantys vyrai keičia savo mažyliams sauskelnes, ar visuomet pasitempusios ir žavios įžymios mamytės svajoja apie gausesnes šeimas, kokiais rūpesčiais gyvena mūsų žvaigždės, kai jų nemato kameros.

„Visuomenėje dažnas stereotipas, jog laidos apie augančius vaikus skirtos tik mamytėms. Mes skatinsime, jog padėti mūsų mažyliams augti ir pažinti supantį pasaulį turėtų visi šeimos nariai, tiek mamos, tiek tėčiai, tiek močiutės ir seneliai. Tai juk visos šeimos rūpestis ir džiaugsmas“, – sako D. Baumila.

Nuo kovo 5 dienos drauge kurti saugią, jaukią aplinką vaikams ir visai šeimai laidos „Padėkime augti“ kūrybinė komanda kvies kiekvieną šeštadienį 10.30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją