Šį sekmadienį laukia dar vienas kritimas – projekte „Lietuvos supermiestas“ teks atsisveikinti su dar viena antrojo pogrupio komanda: Klaipėda, Marijampole, Šiauliais, Panevėžiu arba Dzūkija. Kol kas prasčiausiai sekėsi Šiaulių komandai – nuo ketvirtos vietos ją skyrė net 3 balai. Tačiau rezultatai sunkiai prognozuojami, nes Šiaulių komanda šįkart atsiveža visą savo artileriją – legendinę grupę „Vairas“ ir šių metų „Naujos dainos“ konkurso laureatę muzikos ir tekstų kūrėją, atlikėją Laurą Remeikienę.

Kol kas pagal bendrus dviejų laidų rezultatus nemenka grėsmė iškristi ir Panevėžio komandai. Dėl išlikimo ši komanda taip pat paruošė netikėtą siurprizą – į kapitono kėdę šįkart sės pats maestro Kastytis Kerbedis. Panevėžiečiai neabejoja, kad jo atliekama daina užburs žiūrovus, o Panevėžio komanda pakils arčiau lyderių pozicijų.

Ypatingus ekstremalius pasirodymus komandos ruošia ne tik dainos, bet ir miesto pasididžiavimo rungtyje. Dzūkijos garbę čia gins profesionalus ekvilibristas Darius Ščesnulevičius, kurio pasirodymas absoliučiai prieštarauja gravitacijos dėsniui. Marijampolė šiai rungčiai atsiveža visą orkestrą – net du didžiulius autobusus suvalkiečių. Koja kojon su Marijampole pagal balų skaičių projekte einanti Klaipėda šįkart meta dar vieną iššūkį – geriausio skrabalisto pasaulyje pasirodymą.

Kas šįkart paliks kovą, o kas pagaliau taps lyderiu – Marijampolė ar Klaipėda, sužinosime projekte „Lietuvos supermiestas“ jau šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją