Tai Urtė Šilagalytė („Candy baby“), Donny Montell (D. Montvydas, „Let me“) bei Donny Montell ir Sashos Song duetas („Best friends“).

Taip pat oficialaus „Eurovizijos“ portalo lankytojai teisę dalyvauti finale suteikė Martynui Beinariui („Tomorrow and after“).

Iš viso nacionaliniame „Eurovizijos“ finale susirungs 13 dalyvių.

Primename, kad iš pirmo pusfinalio į finalą pateko Sasha Song („The Slogan of Our Nation“), „The Independent“ („7th bus“) ir Monika („Days go by“), iš antrojo – Evelina Sašenko („C`est ma vie“), Liepa („Laukiu“) ir duetas „Vigroses“ („Freedom of Mind“), iš trečiojo – Linas Adomaitis („Floating to you“), Rūta Ščiogolevaitė („I will break free“) ir Viktorija Ivaškevičiūtė („Be my baby“).

Kas šiemet atstovaus Lietuvai gegužės mėnesį Vokietijos Diuseldorfo mieste vyksiančiame „Eurovizijos“ dainų konkurse, paaiškės ateinantį ketvirtadienį – nacionalinį finalą tiesiogiai transliuos Lietuvos televizija (transliacijos pradžia – 21.15 val.).

Kitaip nei ankstesniais metais, šį kartą lemiamą balsą renkant nacionalinės atrankos nugalėtoją turės ne žiūrovai, o komisija. Nacionaliniame „Eurovizijos“ finale tiesioginės transliacijos metu komisija ir žiūrovai atrinks tris geriausias dainas, kurios bus atliktos dar kartą. Tuomet komisija išrinks nugalėtoją.

Daina, atstovausianti Lietuvai 2011 metų „Eurovizijoje“, bus apdovanota ir piniginiu LATGA-A prizu – 25 tūkst. litų.