Serialo režisierė Kristina Kunčinaitė pasakojo, kad tuomet, kai aktoriai filmuojasi gamtoje, niekuomet nepamiršta ir žvėrių. Esą „Kelias namo“ herojai į mišką kaskart atsiveža ir ėdalo, palieka jo šėryklose.

„Metas panaudoti ėdžias ir lesyklėles, kurios specialiai buvo sukaltos serialo pristatymui, pagal paskirtį – nuvežti jas šienu, kopūstais, morkomis, burokais ir kitomis daržovėmis į miško glūdumą ir surengti žvėreliams puotą!“, – kalbėjo „Videometros“ atstovė spaudai Jurga Klimaitė-Rybling.

Į šėryklą ėdalo žvėrims šįkart atvežė Liubomiras Laucevičius, Ridas Jasiulionis, Judita Zareckaitė, Nijolė Narmontaitė, Šarūnas Banevičius, Dangis Cholinas ir kiti serialo „Kelias namo“ aktoriai“.

G. Kazlauskas taip pat neliko abejingas ėdalo stokojantiems gyvūnams. Jis į mišką atvežė maišą kukurūzų, išbėrė juos šėrykloje, plėšė kopūsto lapus.

Prie iniciatyvos prisidėjo ir serialo prodiuseriai, medžiotojai bei vietinis ūkininkas, į mišką atvykęs senomis rogėmis.

Gamtai artimas serialas „Kelias namo“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais 19.10 val. per TV3.

Filmavimo akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją