Dainininkas sakė esąs maksimalistas. Jo manymu, ir jis pats, ir scenos partneris Jarmo repeticijoms skiria per mažai laiko. Ruslano įsitikinimu, norint pasiekti gerų rezultatų, reikėtų drauge dirbti daugiau.

„Per kelias dienas turime paruošti du pasirodymus. Filmavimai vyksta kas dvi savaites antradieniais ir trečiadieniais. Jarmo į Lietuvą atskrenda pirmadieniais, išvyksta trečiadieniais po antrojo filmavimo. Dainų žodžius dažnai repetuojame ir telefonu. Stengiamės kaip tik galime“, – pasakojo jis.

Į trečiadienį vykusį duetų filmavimą Jarmo atvyko susikrovęs lagaminą. Po pasirodymo scenoje projekto dalyvis jau buvo nešinas savo daiktais ir išskubėjo tiesiai į lėktuvą.

„Jo jau laukė darbai. Situacija tikrai nesikeis, Jarmo turės skraidyti. Prisipažinsiu, man šiek tiek neramu, norėtųsi kuo stipriau pasirengti prieš lipant į sceną, tačiau kol kas turime tenkintis tuo, ką paruošiame per trumpą laiką“, – DELFI kalbėjo R. Kirilkinas.

Paklaustas, kiek televizijai kainuoja projekto dalyvio kelionės kas antrą savaitę, LNK atstovas Gediminas Malaškevičius neatskleidė, tačiau faktą, kad projekto kūrėjai perka Jarmo lėktuvų bilietus, patvirtino.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją