Ketvirta liko dainininkė Urtė Šilagalytė pademonstravusi seksualumu pulsuojantį šou. Ją gerai įvertino žiūrovai, skyrė antrąją vietą, bet sustabdė komisija, nutarusi, kad mergina verta tik penktosios pozicijos jų sąraše.

O štai Sashą Song į finalą komandiravo būtent komisijos nariai, jo pasirodymą įvertinę geriausiai. Tuo metu žiūrovai nebuvo sužavėti ir manė, kad jis vertas tik septintos vietos.

Labiausiai komisijos ir žmonių nuomonės sutapo dėl Monikos (1 vieta žiūrovų, trečia - komisijos) ir "The Independent" (2 vieta komisijos, 4 - žiūrovų) pasirodymų.

Komisijos sudėtis: choreografas Gytis Ivanauskas, dainininkė ir vokalo pedagogė Rosita Čivilytė, kompozitorius Faustas Latėnas, muzikologas Darius Užkuraitis ir buvęs daugiametis konkurso delegacijos vadovas Jonas Vilimas.

Į finalą kiekvieną šeštadienį bendru žiūrovų ir komisijos balsavimu patenka trys dalyviai, dar vienas bus išrinktas internetinio balsavimo metu, komisija turi galimybę tiesiai į finalą deleguoti dar iki penkių dalyvių. Taigi nacionaliniame finale matysime mažiausiai dešimt, daugiausiai – penkiolika atlikėjų.

Pirmos atrankos galutinė lentelė:

1. Monika — „Days go by“;
2. „The Independent“ — „7th bus“;
3. Sasha Song — „The Slogan of Our Nation“
4. Urtė Šilagalytė — „Candy baby“;
5. Martynas Beinaris — „Tomorrow and after“;
6. Gintarė Korsakaitė — „Atmerk akis“;
7. Ramūnas Difartas — „Before you go“;
8. Mino — „Don’t go“;
9. „Mezzo Tronic“ — „I Mean It“;
10. Laura Juraitė — City of steel“;
11. Aurelija Slavinskaitė — „The End“;
12. Agnieška — „Her name is May“;
13. Neferitė — „3 wishes“;
14. Dovydas Maščinskas — „Dirty avenue“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją