Charizmatiškoji renginių organizatorė Agnė Armoškaitė ir Karolis, sudainavę dainą iš miuziklo „Jūratė ir Kastytis“ ir Jokūbas Bareikis ir Evelina Sašenko, pasirinkę dainą iš miuziklo Drakulos tema, komisijos buvo įvertinti geriausiai.

Susumavus komisijos ir žiūrovų rezultatus, šeštadienio vakarą pirmoje vietoje atsidūrė Jokūbas su Evelina, o paskutinėje vietoje – Lola su Gaudentu.

Tai reiškia, kad temperamentingajai Lolai su Gaudentu nepavyko pagerinti savo rezultatų nuo praėjusio šeštadienio, kai jie liko paskutiniai. Jei komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis nepasinaudos savo veto teise, šiai porai teks palikti populiariausią LNK muzikos projektą Lietuvoje „Žvaigždžių duetai“.

Sudėjus dviejų savaičių rezultatus, „Žvaigždžių duetuose“ lyderiauja aktorius Jokūbas su Evelina, muzikos mokytoja Vita Pimpienė su Ilja ir šokėjas Andrius Butkus su Ona.

Galutinė „Žvaigždžių duetų“ turnyrinė lentelė:

1. Jokūbas Bareikis ir Evelina Sašenko
2. Vita Pimpienė ir Ilja Aksionovas
3. Andrius Butkus ir Ona Kolobovaitė
4. Mantas Stonkus ir Vilija
5. Jarmo ir Ruslanas Kirilkinas
6. Rūta Pentiokinaitė ir Merūnas
7. Agnė Armoškaitė ir Karolis Ramoška
8. Jurga Anusauskienė ir Evelina Anuskauskaitė
9. Arūnas Strumskis ir Renata Voitechovskaja
10. Lola Sakanis ir Gaudentas Janušas

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją