„Visada reaguojame į gerbėjų pageidavimus, todėl ir dabar, baigdami itin vykusį sezoną, nusprendėme patenkinti jų troškimus ir parodyti keliskart ilgesnę nei įprasta seriją. Tai bus lyg atskiras filmas, į kurį suplauks visos siužetinės linijos: meilė, aferos, vaikai, pinigai“, – kalbėjo „Moterys meluoja geriau“ prodiuseris Rimvydas Martinaitis.

Šiame „Moterys meluoja geriau“ TV sezone sėkmingai debiutavęs choreografas Jurijus Smoriginas neslepia liūdesio, kad šventė baigiasi, o kartu nekantriai laukia paskutinių serialo akordų, kurie sudėlios visus taškus ant i.

„Lietuvoje gimė nauja kino žvaigždė. Juk ne paslaptis, kad serialo reitingai ypač kilo tada, kai ekranuose pasirodė mano vaidinamas personažas Šmakovas. Įdomiausia, kad mane gyrė visi – ir priešai, ir kolegos profesionalai”, – su šypsena dėstė „kuklusis“ J. Smoriginas.

Pasak jo, „Moterys meluoja geriau“ – kaip reta šviesus serialas. „Į filmavimo aikštelę visada eidavau kaip į šventę. Serialo komanda – fantastiška. Esu laimingas, kad teko dirbti su profesionalais. Tikiuosi, kad bus kuriamas penktasis šio serialo sezonas ir kad mano personažas jame turės ką veikti“, – pasakojo J. Smoriginas.

Serialas „Moterys meluoja geriau“, kuris šį sezoną TNS duomenimis net 14 savaičių buvo pirmoje žiūrimiausių laidų topo vietoje (tarp 15-49 amžiaus grupių žiūrovų), užleis eterį kultinių TV3 serialų „Nemylimi“ ir „Svetimi“ tęsiniui – „Pasmerkti“. Jo premjera – vasario 14-ąją 21.10 val.

Ketvirtojo „Moterys meluoja geriau“ sezono finalas – vasario 10-ąją 20.30 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją