Tačiau šį šeštadienį „Duetų“ žiūrovus Marius nustebins dar labiau: jis dalyvaus savo buvusios merginos Onos Kolobovaitės ir Andriaus Butkaus numeryje. Naujojo trio pasirodymas - tai autoironiškas etiudas apie pasikėlusį šokėją Andrių Butkų, paprastą mergaitę „Onucią iš Visaginasa, kurią draugai vadzina Anuška“ ir žmogų orkestrą Marių Jampolskį. Onutė viliojo Andrių, Andrius rodė gražiausias savo šokių pozas ir gilią iškirptę, o Marius grojo pačiais įvairiausiais instrumentais.

Pasirodymo pabaigoje Marius, tempdamas Butkų nuo scenos, jį parvertė, sukeldamas studijoje tikrą audrą. „Kodėl jo neprimušei iki galo? Jei pabaigoj nebuvo muštynių, tai ne pasirodymas“, - komentavo komisija, vertindama pikantišką situaciją, kai scenoje susitinka buvęs draugas ir dabartinis scenos partneris.

„Mes - viena didelė graži šeima“, - juokdamasi atsakė trijulė.

Be Onos Kolobovaitės ir Andriaus Butkaus, trečiajame „Žvaigždžių duetų“ vakare naujus numerius rodys ralio čempionas Arūnas Strumskis ir Renata Voitechovskaja, aktorius Jokūbas Bareikis ir Evelina Sašenko, renginių organizatorė Agnė Armoškaitė ir Karolis Ramoška, prodiuserė, fotografė ir keliautoja Jurga Anusauskienė ir Evelina Anusauskaitė, aktorius Mantas Stonkus ir Vilija Matačiūnaitė bei choreografė Lola Sakanis ir dainininkas Gaudentas Janušas.

Šį šeštadienį prie jų prisijungs dar trys naujos poros – Prezidentūros teisininkė Rūta Pentiokinaitė, Ruslanas Kirilkinas su savo buvusiu vyru suomiu Jarmo ir jaunasis scenos talentas Ilja Aksionovas su mokytoja Vita Pimpiene.

„Žvaigždžių duetai“ – šeštadienį 19 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją