Smaragdinis Telšių choras su D. Zvonkumi savo jėgas jau išmėgino apdovanojimuose „Žmonės 2010“, N. Čereškevičienė su Baltuoju Vilniaus choru – sostinės Halės turguje, S. Stavickis-Stano su daugiataučiu choru pasirodymo laukia šį sekmadienį vyksiančioje EuroBasket 2011 burtų traukimo ceremonijoje, L. Mikalausko ir Raudonojo Tauragės choro planus grasinasi užlieti potvynis, A. Vedrickaitės choras yra suplanavęs pasirodymus „Halls Winter Rally 2011” apdovanojimų ceremonijoje ir Lietuvos moterų krepšinio lygos žvaigždžių dienoje. Tuo tarpu Alytaus Oranžinio choro generolas J. Lapatinskas nusprendė mesti iššūkį visiems chorų generolams ir per pirmąjį oficialų choro pasirodymą apsinuoginti!

Pirmasis Alytaus Oranžinio choro pasirodymas įvyks vasario 4 dieną 18 val. Druskininkų vandens parke. J. Lapatinsko vadovaujami choristai dainuos vilkėdami tik maudymosi kostiumus.

„Aš pats esu druskininkietis, tad nutariau savo choristus pakviesti pasisvečiuoti savo gimtajame mieste, gražiausiame Lietuvos kurorte Druskininkuose, didžiausiame Lietuvoje vandens parke, kad mūsų visa komanda sukauptų jėgas prieš mūsų laukiantį sunkų etapą, – sako šypsodamas Alytaus Oranžinio choro generolas. – Vandens parke mes ir maudysimės, ir ilsėsimės, ir dainuosime – druskininkiečiams ir miesto svečiams dovanosime pirmąsias savo choro dainas ir projekto himną.“

Dar vienas koncertas prieš „Chorų karų” startą alytiškių laukia vasario 12 dieną Alytuje finalinėse Lietuvos krepšinio federacijos kovose.

TV3 „Chorų karai“ su Justu Lapatinsku – jau nuo vasario 13 dienos per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją