Čempionate dalyvaujančias šalis šokiais, dainomis, humoru ir madomis pristatys garsiausios šalies asmenybės ir popscenos žvaigždės: Liudas Mikalauskas, Rūta Ščiogolevaitė, Vaidas Baumila, Linas Adomaitis, Rasa Bubulytė, Egidijus Sipavičius, Raigardas Tautkus ir Kauno „Šampaninis“ choras, Vilhelmas Čepinskis, Vaida Genytė, Stanislovas Stavickis-Stano, Juozas Statkevičius su Renata Mikailionyte, Meda Jonaityte, Aiste Jasaityte-Čeburiak ir kitais garsiausiais šalies modeliais, Aistė Smilgevičiūtė, „Amberlife“, Vladas Kovaliovas, Gytis Ivanauskas, Nerijus Juška, Evelina Sašenko, „InCulto“, „Electric Ladies“, Aistė Pilvelytė ir kiti.

Burtų traukimo ceremonijoje taip pat dalyvaus legendinės Lietuvos ir Europos krepšinio asmenybės, daugiau nei 100 svečių iš užsienio.

Šįmet Lietuvoje vyksiantis čempionatas, kurį transliuos TV3 ir skaitmeninės palydovinės televizijos „Viasat“ sporto kanalas „Viasat Sport Baltic“, yra didžiausias Europos istorijoje. Pirmąsyk dėl medalių ir kelialapių į Olimpines žaidynes kausis 24 komandos, šešiuose Lietuvos miestuose rugpjūčio 31-rugsėjo 18 dienomis įvyks net 90 rungtynių. Rungtynės bus transliuojamos į daugiau nei 150 valstybių ir teritorijų, jas matys daugiau nei 180 mln. televizijos žiūrovų visame pasaulyje.

Ištraukus burtus paaiškės ne tik Lietuvos varžovai, bet ir tai, kuriuose Lietuvos miestuose žais ta ar kita rinktinė.

2011-ųjų Europos vyrų krepšinio čempionato burtų traukimo ceremonija – sausio 30 dieną 19.30 val. tiesiogiai per TV3!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją