Atlikėjams susipažinus kilo mintis sukurti bendrą dainą ir pristatyti ją „Eurovizijos” dainų konkurse. Idėja buvo brandinta metus, kol galų gale perspektyvus muzikos prodiuseris bei kompozitorius Karolis Šliažas sukūrė dainą pavadinimu „Love is the Blessing“, kurią atliks Gabrielė ir Donatas.

Gabrielė yra Šiaulių Sauliaus Sondeckio konservatorijos mokinė. Dalyvavo TV3 projekte „Chorų karai“ bei LNK „2 minutės šlovės“. Donatas dainuoja visą gyvenimą: nuo pat vaikystės dainavo chore „Ąžuoliukas“ , vėliau – Artūro Noviko suburtoje grupėje „Jazz Island“, o dabar semiasi muzikinių žinių iš gerai visiems žinomo atlikėjo Česlovo Gabalio.

Pristatome Jums Gabrielės ir Donato dainą, o ar ją išvysime tiesioginiame eteryje, sužinosime jau po kelių savaičių, kai „Eurovizijos“ atrankos komisija paskelbs savo sprendimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją