Sutikdami šokėjus finalo vakarą studijos žiūrovai pagerbė juos atsistoję. „Šok su manimi“ vedėjas Vytautas Šapranauskas iš komisijos narių vos prasidėjus šou paėmė balsavimo lenteles ir nešinas jomis vos neišsitiesė užkliuvęs už šokių aikštelės borto. Finalo metu nugalėtojams sėkmę lėmė tik TV žiūrovai, mat komisija finalininkams tik dalijo patarimus, tačiau vertinimo balais, kaip buvo įprasta viso šou metu, neišreiškė.

Prieš TV kameras iškilmingojo vakaro metu pasirodė ne tik finalininkai. Ant parketo vėl suspindo ir Tomas Kairys bei Violeta Burneikienė, Ramūnas Rudokas ir Ieva Konopliovaitė, Andrius Butkus ir Ona Kolobovaitė, Eglė Jackaitė ir Tadas Rimgaila, Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian. Tarp šokėjų buvo ir Tomas Slausgalvis, tačiau be Irmos Jurgelevičiūtės. Jo partnere ant parketo finalo metu tapo žmona Gintarė Slausgalvienė.

Parodytoje pirmojoje žiūrovų balsavimo lentelėje po pirmojo šokio pirmoje vietoje trumpam buvo atsidūrę E. Straleckaitė ir M. Malakauskas. Vėliau, aplenkę Eglę ir Martyną, į priekį išsiveržė K. Voropaj ir D. Montvydas. Įsibėgėjus finalui į priekį vėl išsiveržė E. Straleckaitė ir M. Malakauskas.

Visi finalininkai po savo pasirodymų sulaukė ne tik pagyrų, bet ir nemažai kritikos. Aštriausiai, kaip visuomet, kalbėjo komisijos galva, „Vilniaus baleto“ vadovas Jurijus Smoriginas, po antrojo pasirodymo M. Malakauską pavadinęs iš medžio iššokusia beždžione. Santūresni atrodė Jūratė Norvaišienė, Edita Daniūtė ir Raimundas Bingelis. Šie komisijos nariai porai išreiškė savo simpatijas.

Trečiąjį pasirodymą M. Malakauskas pradėjo fortepijonu atlikęs kelis grupės „Westlife“ perdainuotos baladės „You raise me up“ akordus. Juos vaikinas repetavo dar iki prasidedant finalui prie studijos prieigose buvusio fortepijono. Baigęs pasirodymą Martynas buvo J. Smorigino pastabų išprovokuotas ir vėl sėdo prie fortepijono.

„Galvojau, kad gali būti tik iš medžio iššokusia beždžione, o pasirodo, esi išsilavinęs vaikinas ir tavo reitingai dėl to tik kyla“, - kalbėjo J. Smoriginas.

Nors šokių aikštelėje vyko įnirtinga kova dėl TV žiūrovų balsų, užkulisiuose tvyrojo rami atmosfera. Finalininkai atsipalaidavę bendravo su savo artimaisiais, sveikino vieni kitus po kiekvieno pasirodymo.

D. Montvydas ir K. Voropaj surinko 18247 TV žiūrovų balsus. Antroje vietoje finale likę I. Stasiulytės ir D. Meškauskas – 100061 balsus. Tretieji finale pasiliko E. Straleckaitė ir M. Malakauskas, surinkę daugiau nei 9 tūkstančius balsų. Be prizinės vietos liko A. Mickevičius ir V. Kunauskaitė, surinkę 2399 balsus.

Pasibaigus šou D. Montvydas DELFI tikino šeštadienio vakarą pergalės audringai nešvęsiąs. Vos pasibaigus transliacijai atlikėjas išskubėjo į koncertą. Nugalėtojas tvirtino besidžiaugiąs, kad nuo šiol jo gyvenimas taps ramesnis.

„Džiaugiuosi ir dėl to, kad kitą šeštadienį galėsiu ilgai išsimiegoti, bet nemažiau džiaugiuosi ir dėl to, kad ilgai išlikome projekte ir nugalėjome finale“, - sakė jis.

Paklaustas, kur ketina išleisti laimėtus 10 000 eurų, atlikėjas tikino kol kas su savo šokių partnere K. Voropaj to dar nesvarstęs.

Specialioje apklausoje DELFI skaitytojai balsavę visą savaitę D. Montvydą ir K. Voropaj išrinko "Šok su manimi" pora. Projekto nugalėtojams atiteko specialus prizas - savaitgalis pramogų ir laisvalaikio komplekse "Belvilis".

„Šok su manimi“ finalo akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją