Be jų ten pateko dar trys poros: Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas, Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj bei Martynas Malakauskas ir Eglė Straleckaitė. Jie šv.Kalėdų dieną šokių aikštelėje susirungs paskutinį kartą. Niekas nebeiškris, bet pagrindinį prizą laimės tik viena pora.

Priešpaskutinė laida buvo skirta tam, nuo ko šokiai dažnai neatsiejami – aistrai. Ir jos ant parketo tikrai buvo su kaupu.

M. Malakauskas ir E. Straleckaitė pasirodė jiems visiškai neįprastame „rimtame“ amplua. Amžiną šypseną nuo abejų veidų lyg kas būtų kempine nuvalęs. Pora buvo itin jausminga ir atliko pilną akrobatinių triukų numerį. Jurijus Smoriginas jų šokyje tradiciškai pasigedo „šokio“, bet pabrėžė, kad pora subrendo. Dėl to laurus, žinoma, prisiskyrė sau.

I. Stasiulytė ir D. Meškauskas laidos temą „aistra“ įgyvendino bene per kiekvieną laidą. Todėl šį kartą jie buvo tokie kaip visada – trapūs, jausmingi ir jautrūs. Sudėtingos choreografijos šokis įkūnijo vientisą aistringą meilės istoriją.

D. Montvydas ir K. Voropaj sušoko labai technišką ir įmantrią kompoziciją. Komisijos narė Jūratė Norvaišienė pripažino, kad jie – išties finalo verta pora. Tiesa, aistros šokyje buvo pasigesta.

A. Mickevičiaus ir V. Kunauskaitės argentinietiško tango ir rumbos mišinys komisijos buvo pavadintas vienu geresnių poros pasirodymų, bet ne tik tai išgelbėjo juos nuo kritimo. Aistis iškristi morališkai jau buvo pasirengęs ir praėjusį savaitgalį. Tada paskelbus galutinius rezultatus, visiems netikėtai krito Onos Kolobovaitės ir Andriaus Butkaus pora. Šį savaitgalį įvyko antra sensacija - finale ne ekstravagantiškasis Ž.Šilgalis, o aštrialiežuvis A.Mickevičius.

Laidos lentelė ir finalinis ketvertas:

1. Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj
2. Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas
3. Martynas Malakauskas ir Eglė Straleckaitė
4. Aistis Mickevičius ir Viktorija Kunauskaitė

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją