Dar iki mėnėsio vidurio pristatęs eilę Oskarais paženklintų filmų (tokių kaip „Atpirkimas“, „Imtynininkas“, „Australija“, „Elžbieta: Aukso amžius“ ir kiti), nuo šio savaitgalio filmų kanalas „TV1000 Premium“ paskelbs tikrą Kalėdų karštinę. Joje puikuosis Oskarams nominuotos dramos: „Laumės vaikas“ su Angelina Jolie, „Frostas prieš Niksoną“, kurioje perteikta televizinė kova tarp britų žurnalisto Deivido Frosto ir per Votergeito skandalą susikompromitavusio ir atsistatydinusio JAV prezidento Ričardo Niksono bei garsusis „Amerikos gangsteris“ su Denzeliu Washingtonu ir Russellu Crowe.

O per pačias šventes TV žiūrovų namus šventiškos nuotaikos pripildys nuotaikingų šeimos filmų eilė: visą pasaulį sužavėjęs „Ledynmetis 3“, nuotaikingasis „Naktis muziejuje 2“, romantinė komedija „Vaikinai Kalėdų kalendoriui“, grupės ABBA dainų pilnas miuziklas su Meryl Streep „Mamma Mia!“ ir dar daugybė kitų.

Nenusileidžia ir kiti filmų kanalai. Štai veiksmo filmų kanalas „TV1000 Action“ jau šį šeštadienį rodys šiųmetiniame „Kino pavasaryje“ kino gurmanams pristatytą fantastinį filmą „Mėnulis“ ir savaitę truksiantį veiksmo filmų maratoną su garsiausiais kino herojais. O „TV1000“ kalėdinę nuotaiką palaikys visai šeimai skirtais filmais „Kalėdų namelis“, „Dvi dienos Paryžiuje“, „Bratz filmas“, „Ech , tos merginos“, „Malonėkite atsukti“ ir daugybe kitų.

Į šventinę temą atsižvelgė ir dokumentikos kanalai. Štai „Viasat History“ pristato dokumentinius filmus „Legendos apie Kalėdų senelį“, kuriame bus aptariami Kalėdų senelio prototipai įvairiose šalyse, „Turino drobulė“, kuriame mėginama atkleisti kenčiančio žmogaus veido kontūru paženklinto audeklo paslaptis ir į vieną didžiausių krikščionybės paslapčių panirusi istorija „Trijų karalių paslaptis“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją