„Šio šeštadienio pusfinalio tema – aistra. Kiekviena pora turės sukurti šokį, kuris dega aistra. Kadangi užduotys sunkėja, visos penkios poros turės paruošti po du šokius. Kaip visada, „Šok su manimi“ žiūrovams ruošia staigmenas. Dainas dovanos grupės „Pikaso“ vaikinai, o šokius – baleto primarijus Nerijus Juška ir jo baleto mokyklos šokėjai“, – praneša vykdomoji projekto prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

Ant parketo savaitgalį suksis šios poros: Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj, Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian, Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas, Martynas Malakauskas ir Eglė Straleckaitė, Aistis Mickevičius ir Viktorija Kunauskaitė.

Puikią vakaro nuotaiką palaikys projekto vedėjai Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas, aistras kaitins komisijos nariai.

„Šok su manimi“ – šeštadieniais 19.00 val. tiesiogiai per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją