Šventei buvo pasirinkta prašmatni tema „Šampanas“, tad šimtas penkiasdešimt susirinkusių svečių vaišinosi ne tik įmantriais valgiais, bet ir puikiu šampanu, o pramoginę vakaro programą pradėjo Kauno „Šampaninis“ choras. Susirinkusius dainomis taip pat linksmino Egidijus Sipavičius, Mantas Jankavičius ir estrados princu vadinamas Rytis Cicinas. Smagią nuotaiką kūrė ir pasaulio sportinių šokių čempionų kolektyvas „Žuvėdra“.

Nors šventės šeimininkai žiniasklaidos dėmesio vengė ir televizijos žurnalistų į puotą neįsileido, laidos „Gyvenimas yra gražus“ kamerai padarė išimtį.

Kitas laidos pasakojimas žiūrovus nukels į Londoną. Netoli jo centro, puikiame rajone esančiame lofte, prieš pusmetį įsikūrė šio reportažo herojus – žinomas operos dainininkas Edgaras Montvidas.

„Tai – pirmieji mano nuosavi namai Londone. Iki tol būstus nuomojausi. Dabar džiaugiuosi, kai grįžtu į šį miestą, ko anksčiau, galiu prisipažinti atvirai, tikrai nebuvo, – sako Edgaras, rodydamas šviesų 60 kvadratinių metrų butą. – Tokio ploto man visai pakanka, juk gyvenu vienas. Be to, ne taip dažnai čia būnu, dažniausiai tenka skraidyti į įvairius spektaklius ir koncertus, tad vienoje vietoje užsisėdėti nėra kada.“

Išties, dabartinio E. Montvido gyvenimo negalima nė lyginti su tuo, koks buvo 2001-aisiais jam atvykus stažuotis garsiajame Londono „Covent Garden“ teatre. „Tada neturėjau kur gyventi, o kišenėje švilpė vėjai. Būdavo dienų, kai pagalvodavau ar galiu sau leisti išgerti puodelį kavos“, – prisiminė 35-erių vyras.

Šiandien dainininkui kvietimų dainuoti netrūksta. Su pasaulinio garso kolegomis nuolat tenka dalyvauti naujuose, įdomiuose pastatymuose, o ir centų skaičiuoti tikrai nebereikia. “Tačiau dainininko karjera – trapi ir permaininga. Šiandien tu laimi, rytoj – pralaimi. Tokia mano kasdienybė“, – laidos kūrėjams prisipažino solistas.

Reportažas iš prašmatnios D. Bosas puotos ir E. Montvido pasakojimas apie savo profesijos pavojus bei gluminantį susitikimą su Didžiosios Britanijos sosto įpėdiniu princu Čarlsu – jau šį pirmadienį 20.30 val. TV3 laidoje „Gyvenimas yra gražus“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją