Vakaro vinimi jau ne pirmą kartą tampa parlamentaras Žilvinas Šilgalis. Prieš kelias savaites persirengęs moterimi, o dar anksčiau nuogą torsą demonstravęs Seimo narys dar kartą įrodė, kad kompleksų scenoje neturi. Jo partnerė Karina Jeremian pasirinko melžėjos profesiją, o Ž. Šilgaliui nieko kito neliko kaip tik tapti karve. Ir ją įkūnydamas jis pasidarbavo iš peties. Juodmargės kostiumas būtų nepadaręs gėdos tikram karnavalui. Žiūrovai ir komisija krito juokais išvydusi vyriško pasididžiavimo vietoje kabantį masyvų tešmenį su keturiais speniais.

Publiką juokino ir Aistis Mickevičius pasidabinęs itin aptemtomis odinėmis kelnėmis nukarusiu klynu. Jis įkūnijo ekstravagantiškąjį rūbų dizainerį Johną Galliano.

Kirpėją vaidinęs Martynas Malakauskas taip įsijautė į vaidmenį, kad bekirpdamas peruku papuoštą Eglės Straleckaitės galvą žirklėmis gerokai gribštelėjo sau į pirštą. Šokių salės parketas pirmą kartą buvo taškytas projekto dalyvio krauju.

Kirpėjo profesija pasirodė patraukli ir Andriui Butkui. Tik jis įkūnijo ne šių dienų modistą, bet garsųjį Svynį Todą – demoniškąjį ir kraugeriškąjį kirpėją. Šokio gale, savaime suprantama, jam teko „perrėžti gerklę“ savo partnerei kepėjai Onai Kolobovaitei.

Plačiai supratę temą Deivydas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė tapo demonu ir angelu. Nors juos vargiai galima vadinti profesijų atstovais, dramatiškas gėrio ir blogio šokis apžavėjo komisiją ir pora favoritė buvo įvertinta pirmuoju ir vieninteliu balų maksimumu. DELFI skaitytojai Inetą ir Deivydą išrinko didžiausią pažangą padariusia pora ir jiems atiteko savaitės portalo prizas.

Pavojingą šokio temą pasirinko aktorius Ramūnas Rudokas tapęs aistrų draskomu kunigu. „Čia gal „Altorių šešėliai“? – klausė komisijos narys Džiugas Siaurusaitis. R.Rudoko šou rimtai (ar suvaidintai) papiktino Jurijų Smoriginą. Jis šokėjus apkaltino tyčiojimusi iš religijos ir davė vieną balą.

O sužavėjo kandųjį komisijos narį Katerina Voropaj fantastiškai įkūnijusi neįgalią merginą. Anot Donato Montvydo, jautrus jų šokis buvo skirtas visiems socialiniams ir medicinos darbuotojams.

Laidos finale visi dalyviai pamiršo įkūnytas profesijas, nusimetė demonų, kirpėjų ir karvių kostiumus bei pasipuošę klasikine apranga sušoko Vienos valsą.

Laidos lentelė:

1. Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj
2. Žilvinas Šilgalis ir Katerina Jeremian
3. Ineta Stasiulytė ir Deivydas Meškauskas
4. Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus
5. Martynas Malakauskas ir Eglė Straleckaitė
6. Aistis Mickevičius ir Viktorija Kunauskaitė

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją