Koncerto „Mums reikia tavęs“ metu bus renkamos lėšos senyvų žmonių globai, todėl tiesiogiai prie „Maltiečių sriubos“ iniciatyvos prisidės ir žymiausi Lietuvos atlikėjai, ruošiantys išskirtinius pasirodymus šiam koncertu, ir tie, kurie stebės koncertą per televiziją ir aukos telefonu.

Koncertas „Mums reikia tavęs“ ves žiūrovus per skirtingus gyvenimo etapus – vaikystę, jaunystę, santuoką, brandą, senatvę. Lietuvos scenos žvaigždžių dainos atitiks kiekvieną iš šių etapų.

Maestro Virgilijus Noreika pasirodys su trimis savo mokiniais iš skirtingų kartų - Vaidu Vyšniausku, Merūnu Vitulskiu, Ilja Aksionovu. Juos papildys choras „Ąžuoliukas“. Vaidai Genytei pritars Vilhelmo Čepinskio vadovaujamas styginių kamerinis orkestras, Veronika Povilionienė dainuos su ansambliu „Lietuva“, o rokeriai „Rebelheart“ sudarys tandemą su Ryčiu Cicinu. Žiūrovai išvys Mariaus Jampolskio ir Irūnos, Vytauto ir Eglės Juozapavičių, Violetos ir Viliaus Tarasovų duetus.

Scenoje pasirodys keturis kartus Pasaulio ir Europos čempionai - Klaipėdos universiteto sportinių šokių ansamblis “Žuvėdra”. Spalvų ir energijos renginiui suteiks profesionalių cirko akrobatų „African brothers“ ruošiamas kvapą gniaužiantis pasirodymas.

Koncertas „Mums reikia tavęs“ – tai finalinis akcijos „Maltiečių sriuba“ akordas. Maltos ordino kiekvieną rudenį organizuojamos akcijos metu kviečiami prisiminti senyvo amžiaus ir vargingai gyvenantys žmonės. „Maltiečių sriubos“ savanoriai lanko senyvo amžiaus žmones, jiems neša maistą, globoja, slaugo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją