„ Kai kitą kartą žadinsi moterį iš grožio miego, sugalvok iš anksto, ko nori. Nes dabar prižadinai, nešiojai ten, nešiojai šen“, - Andriui pastabų už šokį negailėjo ponia Zita.

Šį šeštadienį „Kviečiu šokti“ šokėjai šoko pagal gražiausias pasaulio pasakas. Laura ir Vadimas šoko sceną iš „Raudonkepuraitės“, Radži ir Ana – iš „Aladino“, Rūta Mikelkevičiūtė ir Adomas – iš „Spragtuko“ , Rita ir Karolis – iš „Mauglio“, Natalija ir Dainus – iš „Sniego karalienės“, Vilija ir Arturas – iš „Gražuolės ir Pabaisos“, Jeanas Claude‘as su Elena – iš „Anastasijos“.

Po Jeano Claude‘o valso Vytenis Pauliukaitis dešimt skyrė atsistojęs – būtent komisijos pirmininkas pageidavo, kad sporto treneris Jeanas savo jėgas išbandytų valso sūkuryje ir liko juo sužavėtas.

Net trims poroms komisija skyrė maksimalius balus - po keturiasdešimt. Pirmąją – trečiąją vietas dalinosi Jeanas Claude‘as su Elena, Natalija Zvonkė su Dainiumi ir Rūta Mikelkevičiūtė su Adomu.

Žiūrovai tradiciškai daugiausia balsavo už Radži ir Anos porą.

Šį kartą sutapo žiūrovų ir komisijos nuomonės. Mažiausiai balų iš komisijos ir mažiausiai iš žiūrovų gavo Europos kiokušin karate čempionė Rita Pivoriūnaitė ir jos partneris Karolis Levanaitis.

„Jaučiuosi bjauriai. Šlykščiai. Nemoku pralaimėti, - po transliacijos prisipažino Europos kiokušin čempionė. - Iš pradžių su Karoliu nenorėjome iškristi pirmi, paskui – antri, o kai neiškritome beveik tris mėnesius, patikėjome sėkme. Laikausi. Esu stipri“.

Tačiau jau kitą šeštadienį „Kviečiu šokti“ bus šokamas vilties šokis. Visos lapkričio mėnesį iškritusios poros gaus galimybę sugrįžti į projektą. Komisija spręs, kas grįš į projektą – Sakalas Uždavinys su Viktorija, Ilona Penkauskienė su Artūru ar Rita Pivoriūnaitė su Karoliu, pranešė LNK.

„Kviečiu šokti“ turnyrinė lentelė:

1. Rūta Mikelkevičiūtė ir Adomas Norkūnas
2. Natalija Zvonkė ir Dainius Dimša
3. Radži ir Ana Kapustina
4. Jolanta Paulauskienė ir Andrius Uksas
5. Vilija Matačiūnaitė ir Artur Bajor
6. Jeanas Claude‘as Edorhas ir Elena Leonova
7. Laura Valytė ir Vadimas Šuško
8. Rita Pivoriūnaitė ir Karolis Levanaitis
Iš „Kviečiu šokti“ iškrito karatė čempionė R.Pivoriūnaitė

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją