Poros dar prieš savo pasirodymus labiau išgyveno ne dėl savo pasirodymų, o dėl improvizuoto šokių egzamino. Kiekviena pora prieš TV kameras šeštadienį pasirodė du kartus. Iš pradžių šokėjai atliko pasirodymus, vėliau visiems teko susirungti improvizuojant.

Šokėjų pasirodymus vertino ir juos egzaminavo Jurijus Smoriginas, Edita Daniūtė, Džiugas Siaurusaitis ir Neringa Čereškevičienė.

Mažiausiai dvi savaites iš eilės komisijos balų ir žiūrovų balsų surinko I. Jurgeevičiūtė ir T. Slausgalvis. Šiai porai teko atsisveikinti su projektu. Prieš paskutine vieta tenkintis priversti ir prie iškritimo iš šou ribos šįkart atsidūrė R. Rudokas ir I. Konopliovaitė.

Donatas Montvydas su Katerina Voropaj tapo „žmogumi orkestru“, Aistis Mickevičius su Viktorija Kunauskaite prisiminė komedinio personažo Vydo istoriją, Irma Jurgelevičiūtė ir Tomas Slausgalvis pasirinko Karlsono ir Frekenbok personažus, Eglė Jackaitė ir Tadas Rimgaila kvietė Šuriko nuotykiams, Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas sušoko baleto parodiją, Žilvinas Šilgalis su Karina Jeremian įkūnijo Verką Serdiučką, Ramūnas Rudokas ir Ieva Konopliovaitė paruošė humoristinį siurprizą, o Martynas Malakauskas ir Eglė Straleckaitė persikūnijo į animacinio filmuko „Na, palauk!“ herojus.

Daugiausiai žiūrovų simpatijų sulaukė Ž. Šilgalis ir K. Jeremian, D. Montvydas ir K. Voropaj, A. Mickevičius ir V. Kunauskaitė. ketvirtoje vietoje, anot žiūrovų – I. Stasiulytė ir D. Meškauskas, penktieji – E. Jackaitė ir T. Rimgaila, šeštieji – R. Rudokas ir I. Konopliovaitė. Mažiausiai balsų žiūrovai skyrė I. Jurgelevičiūtei ir T. Slausgalviui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją