Dėl galimo iškritimo iš „Šok su manimi“ jaudinosi ne vien Eglė. Nemažiau dėl tos pačios priežasties nerimavo ir Irma Jurgelevičiūtė. Liga sujaukė atlikėjos planus, mat persišaldžiusi ir kęsdama aukštą temperatūrą Irma repeticijoms prieš pasirodymą skyrė vos kelias valandas. Irma kartu su partneriu Tomu Slausgalviu išvyko į Kauną laidai nė neįpusėjus.

„Esu persišaldžiusi, dėl to nukentėjo mūsų pasirodymas. Tomo dėka jis įvyko, nes repeticijai skyrėme vos kelias valandas. Tikiuosi, žiūrovai mus palaiko ir neleis iškristi“, - DELFI kalbėjo I. Jurgelevičiūtė.

Nemažiau nei I. Jurgelevičiūtė ar E. Jackaitė po pasirodymo nerimavo ir projekto dalyvės Eglės Straleckaitės partneris Martynas Malakauskas. Vaikinas pasirodymą stebėjusių bičiulių telefonu teiravosi apie savo pasirodymą prieš kameras.

„O kaip dirbau su veidu, ar viskas atrodė gerai? Atrodė neprastai, tiesa?“, - kalbėjo jis.

Prie iškritimo iš projekto ribos priartėjo Eglė Jackaitė ir Tadas Rimgaila, sulaukę mažiausiai komisijos ir TV žiūrovų palaikymo. Sutapimas, tačiau ir praeitą, ir šį šeštadienį pora atsidūrė rezultatų lentelės gale.

Vis dar šokančių kolegų palaikyti į studiją atvyko jau anksčiau su projektu atsisveikinę Tomas Kairys bei Eirida Daukšienė.

Susumavus dviejų savaičių rezultatus paaiškėjo, kad į projekto lyderius išsiveržė Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian. Antrieji liko Ramūnas Rudokas ir Ieva Konopliovaitė. Tretieji - Martynas Malakauskas ir Eglė Straleckaitė.

Ketvirtoje vietoje pasiliko Aistis Mickevičius ir Viktorija Kunauskaitė. Penktieji - Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas. Šeštieji - Irma Jurgelevičiūtė ir Tomas Slausgalvis, septintoje vietoje - Eglė Jackaitė ir Tadas Rimgaila.

Mažiausiai palaikymo sulaukę Rasa Židonytė ir Ramūnas Matonis atsisveikino su projektu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją